- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
A HAF 932 nem 53 ezer forint ellentétben a 840-nel. Ha meg verhetetlen a 932 akkor miért is lenne szükségem a 840-re, ha max annyit tud mint a 932...
csak 20 K-val drágábban nem?
A 932 biztos jó, viszont elég nehéz pótolni a 23cmes ventiket. Nekem a 690 bőven megfelel, a szabályzott ventikkel teljesen hangtalan, és a hőfokok is tökéletesek.
Nekem biztos nem érné meg rátolni 40K-t, inkább hardverbe fektetnék. De ahogy te is mondtad, kinek megéri, kinek nem. Az pedig, hogy 5 fokkal alacsonyabb legyen a hőmérséklet számomra egyenesen lényegtelen, mert bőven jó így is.
Aztán meg ez az 5-10 fokos verseny olyan, mint amikor két milliárdos vetélkedik, hogy év végén 20 vagy 30 millával kerestek többet a másiknál. há nem mindegy bakker???A modról pedig várom a képeket, de dobj be ide is egy linket pls
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest