- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Nincs fordítva most. Bár úgy is jó lenne. Azért mert így most átfújja ugye a bordán és ami mögötte van ház ventilátor az meg szívja kifelé a levegőt. Úgy is jó ahogy mondod, de csak akkor ha fentre is rakok ventilátort. Nem hiszem annyira hangosak, főleg úgy hogy a videokártyán ott virít a zalman hűtő ami a leghangosabb. Egyszer elindítottam úgy a gépet hogy kihúztam a zalman ventijét... mondanom sem kell semmi hangja nem volt.
alibabo:
Igenmost már nekem sincs ventilátor a ház oldalán, köszönhetem a masszív oldallapnak ami miatt kitört egy ventilapát. Úgy történ konkrétan hogy eszméletlenül elkezdet zúgni nézegettem levettem a fordulatát kb 60% nem is zúgott aztán mikor rájöttem hogy valószínű rezonál akkora már késő is volt mert leraktam a földre szépen az oldallapot és annyira eldeformálódott hogy ki is törte egy lapát...
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest