Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
turbokappa #615 üzenetére
amit nem hajt ki a 8700, azt ezek az AMDk se fogjákahogy irtam, nekem munkára is intel a gyorsabb, és nem is kevéssel. alig játszok, mégis intel irányban megyek tovább.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
wwenigma #597 üzenetére
Nem, nincs intelre optimalizálva. Használnak mindkettőt a fejlesztők. Bottleneck ide oda, elvileg tok azonos szoftveres, és kb hasonló hardveres egyéb feltételek vannak.
Annyi elorelepes történt, hogy felvetodott bennem, hogy esetleg a déli híd v annak drivere szar az AMD el.
Ilyen tapasztalatom már volt korábban. Ha ez nincs így, akkor van egy nem intelre optimalizált program, ami kb harmad sebesseggel fut amdn mint intelen.
-
bajnokpityu
félisten
Csinálunk meg kontrollmereseket, mert senki se ellensége saját pénztárcájanak. Osszerakva vettük az AMD gépet, de úgy látom, hogy valami írási olvasási gond lesz. A modell nem fér a ramba, ezért mindenképp ssdre is kell dolgoznia. Ez meg eleve 1 szalon történik, plusz az eltérések sebessege is függhet a hidaktol. És lehet ez lesz a gond a 2700el. Azaz a híddal, vagy a driverrel.
Ssd sebessegtol érdekes módon minimálisan függ csak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Carlos Padre #318 üzenetére
hát nemtom. újra lefuttattam. ezen a proggin a 2700as( nem is 2600 volt) pont a 4770 sebességét tudja. és pont a dupláját a 8700K.
-
bajnokpityu
félisten
Használjuk.
Engem azért lepett meg az eredmenyunk, mert a fejlesztok szerint jó a tapasztalatuk az új amdkkel. Ebből gondolom, olyan komoly Intel optimalizaciot nem használnak.Schawo, a 9700k nekem azért buli, mert nem használ a progi HT t. Azaz lassabb vele, mint nélküle. Egyébként az intelek bekapcsolt HT vel mentek
-
-
bajnokpityu
félisten
AxisVM veges elemes program. Matrix szorzasok, osszeadasok nagyrészt. A folyamat eleje meg vége gondolom 1 szálú, közepe a blokkositas után tobbszalu. Mivel nagy a modell, ezert ez a nagyja. Ha 20-30% ot ígérnek, akkor lesz 10,amivel még mindig sehol sincs az AMD.
Videót azt nyilván jól modellezi a cine. Hamár
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#25068288 #278 üzenetére
A cine az mindig nagyon szélsőséges eredményeket hozott, nekem semennyire se mervado. Mondom, pont most próbáltuk ki a 2600x ellenében valós programmal, valós feladatra az i7 2600ot,4770et és a 8700kt. Mindegyik Intel gyorsabb volt.
25perc volt az i72600, 22 a 4770,es 14perc a 8700k. R7 2600x pedig 26perc alatt végzett.
Ha a cine tesztet néznem, gondolom elporona az AMD az összes Intelt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
eldiablo #262 üzenetére
Ez azért tulkapas ott is. De azért kivételes proci.
Egyebkent pont most teszteltük melóra a 2600xet. Gyengébb veges elemes számítás an, mint a 4770,cirka 15%al. Kb a 2600 at tudja. Ez szememben nagyon gyenge, meg árához képest is. Ugyanazt felé idő alatt számolja a 8700k.
-
-
bajnokpityu
félisten
Hype gyanús cikk. Cine nem sok valódi Programra hasonlít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest