- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pontosan tudom miről beszélsz.
Volt nálam egy GTX 1050Ti kártya és beleraktam az apuék Intel i5-3300 3.0Ghz-es gépébe, mondom lássuk mit virít Battlefield 1-ben. Volt kb. 40-55 FPS-sem, de az olyan mikrolaggos volt, hogy nem volt élvezetes játszani. A VGA csak kb. 70-75 százalékig volt kihajtva Afterburner szerint, ami engem is meglepett egyébként. A proci meg mondanom sem kell max 100 százalékon ment szinte mindig. Szóval hiába volt „csak” egy 1050Ti mellé társítva, még azt is megakasztotta a 4 magos Ivy bridge procit.
-
válasz
turbokappa #323 üzenetére
Hogy Carlos Padre kollégát idézzem:
Az, hogy az Intel 30+ évig a jobb gyártástechnológia miatt tudott leginkább elhúzni gondolom nem zavar, csak hirtelen most lett probléma. Nézz csak vissza, azonos csíkszélességen kiábrandító az Intel "előnye"Amúgy a Biostar már bejelentette, hogy működni fog a 2 éve vásárolt B350-es lapomon a Zen2-es processzor.
-
válasz
xNAGOYAx #175 üzenetére
Amíg az nvidia lesz több gépben addig szerintem ne úgy állj hozzá az új hardverekhez , hogy azonos vagy nagyobb teljesítményt kapsz.
Ezt értem, de ezen csak úgy tudsz változtatni, ha versenyképes termékeket dobsz a piacra. És minden szegmensben, nem elég az alsó kategóriában szerepelned. -
Köszönjük a konstruktív kommentet. Ez egy vélemény és ez a fórum arra van, hogy ezt megvitassuk. Lehet ellentmondani, vitatni, csak kérem ha lehet, maradjunk meg az érveknél. Köszi.
(#133) the_mad Ezt honnan veszed, hogy nincs?
Másik: konzolon ugyanolyan jó akciók vannak már régóta, mint PC-n, ha nem jobbak néha. Lásd Sirandrish hozzászólását. Plusz ott a használt piac, ahol szintén féláron vagy olcsóbban vehetsz lemezes játékokat. -
Hát nekem a Navi eddig csalódás lett, amit eddig mutattak belőle...
Komolyan, egyetlen olyan játékban demózzák, ami köztudottan az AMD-t favorizálja? Ráadásul csupán 10%-ot hoz a RTX 2070-en? Ha max 400 Dollárért lesz, akkor még akár jó deal is lehet, de ez a csúcs Navi ajánlat, akkor az elég nagy csalódás. Egy új architektúrától elvárnám, hogy a csúcs Nvidia kártyákkal versenyeztetik.
Ami szintén hiányzott, hogy a Vega 56-al és 64-el nem mutattak összehasonlítást, hogy azoktól mennyivel gyorsabb, így aki esetleg gondolkodna rajta, nem tudja mire számítson.
Komolyan, inkább ne mutassanak addig semmit belőle, amíg nincs indításra kész portfólió árakkal és grafikonokkal, mert ez így csak elveszi az ember kedvét tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged