- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
noPublicFG #8 üzenetére
Khmm nyáron lesz 11 éves az A6vm, amit októberig napi szinten használtam. Azt hiszem kimaradtam pár selejtes szériából, ha ez valóban így van.
-
Szeretem az Asus notikat, mert a dizájn közel áll az ízlésemhez és általában a klaviatúra is jó, viszont utálom is mert, ha lejár a garancia, menetrend szerint elromlanak.
-
stratova
veterán
Szerintem, ha annyira nem jött volna be nekik ez a vonal, nem erőltetnék a szériát. Egyébként nem csak ők gyártanak vékony, dizájnos 4/8 CPU + dGPU-s notit.
A Dellnek ott az XPS, HP-nak az Envy / Zbook Studio egyik sem újkeletű széria. Utóbbi gyártónál szerintem dizájnban pedig nagyon erős a Spectre. -
cigam
titán
Az Asus "kreatív" csapatának csak ennyire futja: [link]
stratova
El kéne dönteniük, hogy riválisok akarnak lenni, vagy utánzó majmok. -
DjFlanker
aktív tag
Húú, egy ilyen sötétkék Zenbook Pro-t erősen elfogadnák
-
-Faceless-
őstag
Ez tény, mint ahogy már minden második munkaállomást ebbe az irányba terelnek. Nekem csak annyi gondom van, hogy a más helyeken megosztott marketing képeken a laptop 4K-s monitora mellett még két monitor rá van kötve, és mindegyiket használja videó vágás közben. Ezt pedig egy csöppecskét megtévesztőnek érzem.
-
stratova
veterán
válasz
-Faceless- #1 üzenetére
Ez sokkal inkább MacBook Pro rivális szeretne lenni, mint igazán komoly mobil WS.
-
CptAdamica
veterán
Vivobook Pro és a Zenbook Pro jól néz ki. Bár azt nem értem mi értelme a Vivobookra 2 darab USB 2-es csatit tenni 2017-ben. Legalább a dvd meghajtót elhagyták...
-
-Faceless-
őstag
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Zenbook Pro melyik párhuzamos világban lesz jó grafikai munkára, vagy videóvágásra 19 mm-es vastagsággal. De a fene tudja lehet tudnak valami amit én nem, biztos van már olyan új csodatechnológia amivel tudnak egy ekkora laptopot is hűteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest