- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
noPublicFG #8 üzenetére
Khmm nyáron lesz 11 éves az A6vm, amit októberig napi szinten használtam. Azt hiszem kimaradtam pár selejtes szériából, ha ez valóban így van.
-
-
Szeretem az Asus notikat, mert a dizájn közel áll az ízlésemhez és általában a klaviatúra is jó, viszont utálom is mert, ha lejár a garancia, menetrend szerint elromlanak.
-
stratova
veterán
Szerintem, ha annyira nem jött volna be nekik ez a vonal, nem erőltetnék a szériát. Egyébként nem csak ők gyártanak vékony, dizájnos 4/8 CPU + dGPU-s notit.
A Dellnek ott az XPS, HP-nak az Envy / Zbook Studio egyik sem újkeletű széria. Utóbbi gyártónál szerintem dizájnban pedig nagyon erős a Spectre. -
Az Asus "kreatív" csapatának csak ennyire futja: [link]
stratova
El kéne dönteniük, hogy riválisok akarnak lenni, vagy utánzó majmok. -
DjFlanker
aktív tag
Húú, egy ilyen sötétkék Zenbook Pro-t erősen elfogadnák
-
-Faceless-
őstag
Ez tény, mint ahogy már minden második munkaállomást ebbe az irányba terelnek. Nekem csak annyi gondom van, hogy a más helyeken megosztott marketing képeken a laptop 4K-s monitora mellett még két monitor rá van kötve, és mindegyiket használja videó vágás közben. Ezt pedig egy csöppecskét megtévesztőnek érzem.
-
stratova
veterán
válasz
-Faceless- #1 üzenetére
Ez sokkal inkább MacBook Pro rivális szeretne lenni, mint igazán komoly mobil WS.
-
CptAdamica
veterán
Vivobook Pro és a Zenbook Pro jól néz ki. Bár azt nem értem mi értelme a Vivobookra 2 darab USB 2-es csatit tenni 2017-ben. Legalább a dvd meghajtót elhagyták...
-
-Faceless-
őstag
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Zenbook Pro melyik párhuzamos világban lesz jó grafikai munkára, vagy videóvágásra 19 mm-es vastagsággal. De a fene tudja lehet tudnak valami amit én nem, biztos van már olyan új csodatechnológia amivel tudnak egy ekkora laptopot is hűteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest