- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
K9 és K5 között akkor pontosan mi a különbség? A K9 halkabb? Ennyi?
-
SylverR
senior tag
Nagyon sokan presztizsből, vagy zsigerből utálják. Ugyanúgy ahogy az AMD fikázása megy. Régen gondok voltak a Genius egerek pontosságával, állandóan kilengtek, ezért elvan könyvelve a márka semmire se jónak. Pedig már a most őskövületnek számító optikai egerek pontossága is rengeteg javult, a mostani lézeresekről meg ne is beszéljünk. Az, hogy olcsóbb, egyenesen jó. Nekem amúgy se jönnek be a Logitech féle ergonómiák, designok. De kinek a Pap, kinek a Papné. Vagy a lánya.
-
Nehéz újat hozni ebben a szegmensben.
-
Pityu.
nagyúr
Nem rossz ám a genius nekem egy genius netscroll 220 laser egerem van évek óta már meg halt mellette egy 1,5 éves gigabyte játékos egér,ez még mindig tökéletesen működik,pedig alap kategória és nekem mindenre jó
-
energy4ever
addikt
En amivel eddig talalkoztam Genius termek, es a gyarto rarakta a skorpio-t, azok tokeletesek voltak. Minosegi minden szempontbol. Jol nez ki. Valamint nincsenek tularazva sem.
Ar/ertek aranyban ok allnak a legjobban. Van olcsobb naluk, van jobb(dupla ennyiert), de azert a penzert amennyiert ok termeket arulnak, az a legjobb.
-
tDr1v3r
veterán
Sokkal értelmesebb perifériagyártók is vannak kint mondjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest