- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
K9 és K5 között akkor pontosan mi a különbség? A K9 halkabb? Ennyi?
-
SylverR
senior tag
Nagyon sokan presztizsből, vagy zsigerből utálják. Ugyanúgy ahogy az AMD fikázása megy. Régen gondok voltak a Genius egerek pontosságával, állandóan kilengtek, ezért elvan könyvelve a márka semmire se jónak. Pedig már a most őskövületnek számító optikai egerek pontossága is rengeteg javult, a mostani lézeresekről meg ne is beszéljünk. Az, hogy olcsóbb, egyenesen jó. Nekem amúgy se jönnek be a Logitech féle ergonómiák, designok. De kinek a Pap, kinek a Papné. Vagy a lánya.
-
Nehéz újat hozni ebben a szegmensben.
-
Pityu.
nagyúr
Nem rossz ám a genius nekem egy genius netscroll 220 laser egerem van évek óta már meg halt mellette egy 1,5 éves gigabyte játékos egér,ez még mindig tökéletesen működik,pedig alap kategória és nekem mindenre jó
-
energy4ever
addikt
En amivel eddig talalkoztam Genius termek, es a gyarto rarakta a skorpio-t, azok tokeletesek voltak. Minosegi minden szempontbol. Jol nez ki. Valamint nincsenek tularazva sem.
Ar/ertek aranyban ok allnak a legjobban. Van olcsobb naluk, van jobb(dupla ennyiert), de azert a penzert amennyiert ok termeket arulnak, az a legjobb.
-
tDr1v3r
veterán
Sokkal értelmesebb perifériagyártók is vannak kint mondjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest