- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostWalker
tag
Az AMD-s csajok szépek de mi van az INTELLEL?
-
lipi67
nagyúr
Köszi, a megszokott minőség!
Azért az idegenvezetőnél berágtam, én is elvezetgetném az idegent, ha ő jönne ide..
Hát ez valóban üzlet, kár, hogy jobban nem engedtek a"tűz közelébe", mert azért van ott 1-2 parasztvakítás. Mikor ezeket a sorokat olvastam"Ha a Corsairről szólunk, szinte kötelező megemlíteni legnagyobb ellenfelét, az OCZ-t. Náluk a DDR2 memória 1500 MHz-en.."stb..") nem hittem el,s az volt az első gondolatom, hogy mi a fenét gyártott sunyiban az OCZ. Utána megnéztem a képet és megnyugodtam. Először az everest..-hát az az eredmény fos még 1100MHz-en is-. Majd néztem a visszaosztást. 3:5 ! Hoppá..Nincs a világon olyan hely ahol ezt elfogadnák, hisz Bug. 3:5-ben nem járatunk ramokat.
Ha valakinek (még rajtam kívül) megakadt volna a szeme rajta, és azóta OCZ ramokat keres 1500MHz-en, nyugi. Azok a ramok valójában sose tudtak annyit, s szinkronban, emberi feszen és performance level 10 alatt 1300-at se nagyon.
Igazad volt, business duplán.... -
Dyno
veterán
húú annak a 87plusszos Enermaxnak örülnék.
-
Findzs
addikt
nem hiszem hogy valaha sikerül kijutni egy ilyen rendezvényre ezért köszi a beszámolót
a csajokrol készitett képek kicsit sötétek (nem mind)
-
nyunyu
félisten
Nem, ez mindig is így volt azoknál a termékcsoportoknál, amik férfiak tömegét vonzották. Nézzük meg az autókat, testépítést. Nincs magazin, aminek a fele nem nőkből állna. Ha férfiaknak tervezel, add el lenge ruhás nőkkel... Ha meg mellé egzotikus is a nő, tuti rábuknak.
Idei Construman is volt ket testfestett szolariumszokeveny csaj, aki egy szal bugyiban fel ala setalva reklamozott valami epitoipari ceget.
Ez meg nem is lett volna gond, ha nem olyan vezna gebek lettek volna 0 latnivaloval.
Faterom elettarsanak persze nem tetszett, szerinte nem itt kene kurvalkodni. -
rudi
nagyúr
Ma végre befejeztem a blogot.
-
McKane
senior tag
Üdvözletem!
Lehet hogy már sokan mondták elöttem, de köszönöm a tájékoztatást az eseményről..
Remélem sok élménnyel jöttél haza kis országunkba rudi !És a csajok,ha már mindenki azt stíröli.
Eléggé helyesek..Üdv.: McKane
-
N-vidi-A
őstag
Jó volt nagyon, és a csajok sem rosszak!
-
paramedic
aktív tag
Szépek-szépek ezek a lányok, de nekem gyanús, hogy közülük egy-kettő megszületésekor még fiú volt...
-
rudi
nagyúr
Írtam a bloghoz vároznézésről, meg folytatom még egy adaggal!
-
-
marcias
őstag
Jó nagy a Corsair ház. Legközelebb remélem kiállítanak egy akkorát, amibe beleférek az egyik ázsiai csajjal.
-
PowerBuldog
veterán
Meg szabadna kérdezni,hogy Thermalright fronton nem volt véletlen új VGA hűtő? 4890-re még nincs hivatalosan semmi megoldásuk!
-
rudi
nagyúr
No, csak hogy helyre tegyem a dolgot. A Copmutex elsősorban nem a mezei emberekért van, és nem is az újságírókért, akik a mezei embereknek írnak. Hanem az üzleti partnerekért. Az ARM-hoz én például nem juthattam be, de folyamatosan jártak ki-be hozzájuk az öltönyösök. A Gigabyte standján úgy otthagyott az "idegenvezetőm" mint Szen Pál az oláhokat, amikor szóltak neki hogy egy buyer jött. A köznép asszem csak az utolsó két napon jöhet be egyáltalán. A CeBIT inkább a köznépre van kihegyezve, ott a Press belépővel atyaúristen az ember (pl. elhajtják a népet, ha fotózni akar), de a Computex az masszívan b2b vagyis business to business.
-
infectedmann
őstag
Imádom még mindig az ázsiai csajokat. Megveszek értük
-
-
kariad
senior tag
Jó kis összeállítás.A legjobban az AMD-s lányka fogott meg!!!
-
mmdms
addikt
Azért a 20ezeré' mit vállalsz dolgot bejátszhattad volna a kínai csajoknak, kíváncsi vagyok mit mondtak volna.
-
Nekem csak olyan benyomást kelt, hogy oly kilátástalan a computer biznisz, hogy alul öltözött nőkkel lehet csak népszerűsíteni a termékeket
Nem, ez mindig is így volt azoknál a termékcsoportoknál, amik férfiak tömegét vonzották. Nézzük meg az autókat, testépítést. Nincs magazin, aminek a fele nem nőkből állna. Ha férfiaknak tervezel, add el lenge ruhás nőkkel...
Ha meg mellé egzotikus is a nő, tuti rábuknak.
A számítástechnikai vásárok, bemutatók elengedhetetlen "marketing kellékei" a nők már egy ideje.
-
Déta
tag
Srácok...
Szerelmes vagyok...
[link] -
janos666
nagyúr
Ja, és csak te flesseltél rá valamire, mert rudi volt kint, nem fless.
Valamint Hilbert használ valami posteffektet a képeken kicsinyítéskor, amitől úgy tűnnek a szemnek, mint ha jobb lenne a képminőség, mint amilyet a kamera csinált. Megtévesztő, de hatásos.
Ízlések, és nyafogok, de nem véletlen olvasom el mindkettőjük beszámolóit attól, hogy Hilbertét többször találom jobbnak... -
janos666
nagyúr
Nekem csak olyan benyomást kelt, hogy oly kilátástalan a computer biznisz, hogy alul öltözött nőkkel lehet csak népszerűsíteni a termékeket, akkor talán megveszik az 1200W-os tápot, vagy a speckó hűtős 2x240SP-s GTX-296-öt.
Illetve elképzelem, miközben a nő mosolyog a pénzéért végig az jár fejében, hogy "Úram Isten! Kiráz a hideg, ha arra gondolok, csak azért fognak engem méregetni, mert egy ilyen vackot fogok a kezemben, nem azért mert 2 tenyérnyi méretű latexruha feszül rajtam."Kéne csinálni két független Computex girls szépségversenyt. Egyet egy olyan site-on kéne szavaztatni, ahova PC rajongók járnak, és egy másikat, ami inkább valami életmódmagazin féleség. (kinai B@Mä, mittomén
), és összevetni, hogy vajon mi a mértékadóbb: Az hogy GTX-296-el pózolt, vagy "csak" egy 1000W-os Corsair táppal, illetve az hogy hogy néz ki maga a nő. Szerintem érdekes eredményt hozna. Nekem szinte mind egyforma, mégis bekívántam az nvidia pólós ázsiai nőstényt (3. oldal a guru3d "meet the girls"-ben, de a ruha félig rajtamarad, csak annyit húzzon fel rajta hogy még olvasható legyen az Nvidia felirat. -> najó, poén...).
Na, pl: egész héten azt olvastam itt ph-n atibarát topicokban, hogy az nvidia csak az iont nyomatja, VGA-król kussol, és a CUDA is tabu, erre Hilbert meg hozza a képeit a GXT-295ökről, és írja, hogy volt CUDA előadás, mint kötelező jelleggel mindíg, hacsak felbukkan Jen-Hsun.
-
Ayg0
senior tag
fless képei 100x jobbak, szebbek, mint a guru3d-re kipakoltak. mondhatni ellenkező a véleményem, hogy a honi lapon vannak az igényesen válogatottabbak, a utóbbin pedig ömlesztve mindenhonnan egy-egy, ahol lányokat lehetett látni.
amúgy poén, hogy sokukkal valamilyen latex szerű rucit viseltettek. ezzel természetellenes benyomást keltenek, mintha egy domina ajánlgatná az x2 550-et vagy az ionos netbookot a korbácsolás helyett. -
WilliamGhost
tag
köszönjük szépen az infókat és a folyamatos blogolást!
-
Badman 4ever
őstag
Áá de jó cikk, fenomenálisan jó a kiállítás, sok csaj meg gép....kész paradicsom lenne egy ilyen hely.
-
P00By
nagyúr
Köszi a blogot és a cikket is!
-
Kicsit utána jártam az AMD bemutatott procijainak, de nem egyszerű a helyzet. A logout-os írásomban megtaláljátok, ha érdekel, mi újság Neo és Neo X2 téren az AMD-nél a Computex 2009 után. Ezek aztán tudnak.. ködösíteni biztosan.
-
janos666
nagyúr
Ki kell ábrándítsalak, de Hilbert (guru3d) idén is sokkal jobb ízléssel válogatta ki a rizsszemű nőstények közül az európai szem számára is esztétikai élményt nyújtó reklámnőket. Bár te is lőttél egykettőt.
A hardware tartalommal (mind kép és szöveg) viszont elégedett voltam (blogon és címlapon is). Ugyan pl. Vr-zone lőtt fotót DX11-es radeon VGA-ról, de úgysem látszott rajta semmi, te legalább csak olyat publikáltál aminek volt hírértéke, mégsem volt kis mennyiség.
-
TK36
aktív tag
Köszi a cikket.
Én meg várom az új, megigért VGA-kat. Mivel azt írták, hogy a kiállítás befejezése után kerülnek forgalomba.Vágjatok állon, de nekem ezek a távol-keleti csajok nem jönnek be.
De a rucijuk jó volt/nézett ki.Remélem az AMD tényleg belehasít a procik terén a Core2Duo ellenében.
-
gfefe
őstag
Kellemesen beindúlt az AMD marketing gépezet
így kellett volna eddig is csinálni el kell adni a termékeket...
-
szuper-t
őstag
ajj mindenki a csajokat nézi?
jó mert én is
Ez kellll! -
vsgaborr11
tag
A váza nagyon menő
Azt hittem,hogy felrobban,ha hozzáér valaki a gépedhez,erre meg csak egy gép-váza
A csajok is szépek,csak a fogaik is sárgák,mint ők
-
DEJVID
őstag
A Corsair házban a Giga sli híd szörnyen néz ki
Az Enermax táp szerintem is szép, csak nagyon gányul harisnyázzák a kábeleket.
A csajok meg szerintem borzasztóak, azt az egyet leszámítva akit az elején linkelgettetek.
-
blazsey2
senior tag
Köszönjük az összefoglalót!A csajokról meg külön összefoglalót kérünk!
-
Tomate
veterán
Ő a best.
A crosair háza tetszene kisebben (mert minek ekkora?) negyed árcédulával.
-
Andre1234
aktív tag
Ebben az a jó hogy biztos nincs farkuk a lányoknak.Rossz marketing lenne átoperált transzikkal nyomulni.
-
Ijk
nagyúr
Amúgy kíváncsi vagyok mennyit kapnak az egész napos vigyorgásért, kütyüsímogatásért, és a tudatért, hogy a képeket nézegetve több ezer kocka csorgatja a nyálát
-
tibz03
őstag
Tipikus ázsiai...
Amúgy most már a topic arról fog szólni, hogy milyen szépek a lányok?
Képzelem a készülődést a kiállítás előtt: a kezükbe nyomnak valami SSD-d vagy procit, és amikor megkérdezik a csajok, hogy "Mi ez az izé?", akkor azt a választ kapják, hogy: "Ne foglalkozz vele, csak ha fényképeznek, mutogasd, meg mosolyogj."
-
zed1983
őstag
A magyar nők nekem már unalmasak egy ázsiai kell
Mondjuk Ő... -
Kucsek
aktív tag
Jól sikerült cikk Köszönjük szépen.
De tényleg adhatnának az Amd proci mellé 1-2 ilyen gyönyörű lányt.A tortán hab lenne hogy minden egyes alkalommal amikor új generációs vagy frissített szériából vásárolunk akkor lecserélhetnénk a lányokat is.
Amúgy állat ez a város a volt barátnőm itt tanul a Kainan University business management.
Mindig féltékeny volt rám mivel tudja vagy tudta hogy nőkből az ázsiai széria kifejezetten a gyengéim közé tartozik. Off végeAbból a vázás gépből szívesen vennék állat de biztosan nem lesz kapható ,amit sajnálnék,
Anyáméknak is pont jó lenne egy ilyen dekoratív rejtette cucc.Már csak azt kellene tudni,hogy hol megy bele a dvd -
tibz03
őstag
Jó cikk, köszönjük!
Érdekesek az Ikonik házak. Az pedig még érdekesebb, hogy nekem ez az ötlet már rég megfordult a fejemben (feltételezem, nem csak nekem), de csak most jutott el odáig az egyik gyártó, hogy megvalósítsa:
...táp úgy is betehető a házba, hogy ne a processzor felől, hanem a tetőn keresztül szívja be a levegőt. - azaz fejjel lefelé. Így ötvöződnek az "alultápos" és "felültápos" házak előnyei. Hogyhogy nem jutott még eszébe senkinek?
-
Remekül sikerült idén a rendezvény, egyértelmű AMD fölény érvényesült. Szívesen találkoznék idehaza is ennyi AMD-s lánykával.
-
Csabee.
nagyúr
Nagyon jó a cikk! a csajok is nagyon bejönnek!
nekem személy szerint a Hp pavilion dv2 nagyon bejön!
igaz a fényessége érdekes
-
CHIPman
nagyúr
"Köszönet a TAITRA-nak a lehetőségért"
-
Kon
csendes tag
Húú azok az AMDs csajok se rosszak. Az új Phenomok mellé adhatnának belőlük is, egyből nagyobb lenne a kereslet.
Ha jól látom ez a lányka ugyan az úgyhogy gazdagabbak lettünk +1 képpel.http://prohardver.hu/dl/cnt/2009-06/46918/pic/amd_girl5_b.jpg
hopp má linkelték is sry
-
toldy
őstag
Rudi köszi a cikket és a blogot is nagyon jó volt olvasni őket!
Azért szépen lassan fejlődnek azok a kis netbookok is és a jó irányba. Az OCZ ill az acer ionos gépe az nagyon tetszik, egyébként egy vagy 2 magos atom van bennük ?
A csajok is nagyon jók
-
luw2win
őstag
Az a Váza az mindent visz
-
zed1983
őstag
Köszönjük szépen ezt a remek kis összefoglalót!
Azt hittem csajokból külön cikk lesz...a Computexre már csak ő miattuk is érdemes ellátogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Gitáros topic
- Revolut
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest