- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janos666
nagyúr
Ja, és csak te flesseltél rá valamire, mert rudi volt kint, nem fless.
Valamint Hilbert használ valami posteffektet a képeken kicsinyítéskor, amitől úgy tűnnek a szemnek, mint ha jobb lenne a képminőség, mint amilyet a kamera csinált. Megtévesztő, de hatásos.
Ízlések, és nyafogok, de nem véletlen olvasom el mindkettőjük beszámolóit attól, hogy Hilbertét többször találom jobbnak... -
janos666
nagyúr
Nekem csak olyan benyomást kelt, hogy oly kilátástalan a computer biznisz, hogy alul öltözött nőkkel lehet csak népszerűsíteni a termékeket, akkor talán megveszik az 1200W-os tápot, vagy a speckó hűtős 2x240SP-s GTX-296-öt.
Illetve elképzelem, miközben a nő mosolyog a pénzéért végig az jár fejében, hogy "Úram Isten! Kiráz a hideg, ha arra gondolok, csak azért fognak engem méregetni, mert egy ilyen vackot fogok a kezemben, nem azért mert 2 tenyérnyi méretű latexruha feszül rajtam."Kéne csinálni két független Computex girls szépségversenyt. Egyet egy olyan site-on kéne szavaztatni, ahova PC rajongók járnak, és egy másikat, ami inkább valami életmódmagazin féleség. (kinai B@Mä, mittomén
), és összevetni, hogy vajon mi a mértékadóbb: Az hogy GTX-296-el pózolt, vagy "csak" egy 1000W-os Corsair táppal, illetve az hogy hogy néz ki maga a nő. Szerintem érdekes eredményt hozna. Nekem szinte mind egyforma, mégis bekívántam az nvidia pólós ázsiai nőstényt (3. oldal a guru3d "meet the girls"-ben, de a ruha félig rajtamarad, csak annyit húzzon fel rajta hogy még olvasható legyen az Nvidia felirat. -> najó, poén...).
Na, pl: egész héten azt olvastam itt ph-n atibarát topicokban, hogy az nvidia csak az iont nyomatja, VGA-król kussol, és a CUDA is tabu, erre Hilbert meg hozza a képeit a GXT-295ökről, és írja, hogy volt CUDA előadás, mint kötelező jelleggel mindíg, hacsak felbukkan Jen-Hsun.
-
janos666
nagyúr
Ki kell ábrándítsalak, de Hilbert (guru3d) idén is sokkal jobb ízléssel válogatta ki a rizsszemű nőstények közül az európai szem számára is esztétikai élményt nyújtó reklámnőket. Bár te is lőttél egykettőt.
A hardware tartalommal (mind kép és szöveg) viszont elégedett voltam (blogon és címlapon is). Ugyan pl. Vr-zone lőtt fotót DX11-es radeon VGA-ról, de úgysem látszott rajta semmi, te legalább csak olyat publikáltál aminek volt hírértéke, mégsem volt kis mennyiség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓ MONITOROK
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged