- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
craine12
tag
A képen eléggé Windows kinézetű oprendszer van, az ikonok és a tálca is eléggé árulkodó. Akkor ez most mit is futtat pontosan?
-
Hakuoro
aktív tag
Pár Youtube videó:
NVIDIA Tegra Performance Demonstration
Hands on with 5 Nvidia Tegra Netbooks
NVIDIA Tegra demo
Lejátszik HD videót a gpu segítségével és van benne flash gyorsítás is. És csak 1,2W ot eszik. -
]Phobos[
senior tag
Ebből még lehet is valami...
-
menalcas
őstag
"Az NVIDIA a Tegra lapkákra épülő termékek árazására is odafigyel. A beszámolók szerint a legtöbb készülék a 100 és a 250 dolláros ársáv közé esik"
Szal nem hogy 100dodó a lapka( az nem lenne olcsó) hanem amikbe berakja az NV azok kompletten leszenek ilyen árazásúak
Egyébként faja kis cucc, tényleg célirányos "grafikai egység", hajrá, mehet -
rtom
senior tag
Én ezzel meg is elégednék, kiváltaná az újságot is (sztem szintén a cikkben említett ARM-os cuccra épül). A videó szerint flash, video lejátszás megy, úgyhogy jöhet a cucc!
-
Bj Brooklyn
aktív tag
" A lapkára egyelőre a Mobinnova, a Pegatron, a CompalComm és az Inventec szentel komoly figyelmet, a nyugatabbra ismert márkák azonban nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a chipre,... " Ööö a Pegatron nem az ASUS egyik fele
Tehát akkor az Asus két fele ( Pegatron és a Unihan ) külön saját nevükön is kihozhatnak dolgokat és nem fontos, hogy használják az Asus márkanevet??
-
Psych0
őstag
100 dollárért istenkirály
-
WilliamGhost
tag
irány nyugat! kell nekem ilyen!
-
Ez ér valamit Windows nélkül?
-
tlac
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
ami nincs benne az OS-ben azt kb. el is lehet felejteni
csak, hogy linux-os os-ben kb minden meg van, ami kell egy sima desktop-hoz
-
Bibby
addikt
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
Akkor én ezt az egész tegrát felejtősre teszem.
-
A tegra egy SOC = System on Chip
Tehát, egy komplettt rendszer egy szál pici csipben. ARM kompatibilis proci+satöbbi.
Valami ilyesmi.Tehát ugyanarra való, mint az előző hírben szereplő Qualcomm cumó.
(#4) Bibby: Őszintén szólva nem tudom, én is csak az itteni hírekből informálódom.
A proci része szerintem igen, de a grafikus része határeset. Videólejátszásban talán ez a jobb a célhardvernek köszönhetően.
A lényeg, hogy mivel ARM, nem mennek rajta az x86-os programok, bár gondolom, hogy az ARM-re írt linux disztrók is kínálnak megfelelő programkörítést. -
Killing
addikt
És ez a lapka konkrétan mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest