- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Nem tudom miért kell egyre elvetemültebb védelmet rárakni egy játékra? A warezosok úgyis feltörik, ha nem egyből, akkor 1-2 hét múlva, aki meg megveszi csak szívhat vele. Én pl. tuti akkor venném elő a játékot, ha vmi miatt nincs netem. Amikor meg suliba jártam legtöbbet az albiban játszottam, ahol egyetemista révén nem fért bele a költségvetésbe a netkapcsolat. Meg régebben, gyengébb gépen előfordult, hogy valami nem ment rendesen, kihúztam a netet, kilőttem a tűzfalat, vírusírtót, stb. és máris felszabadul egy csomó erőforrás.
Warezkérdésről meg csak annyit, hogy ha nem lennének ilyen árai a játékoknak, biztos többen vennék meg őket. Pl. nem olyan régi hírben olvastam, hogy steam-en hétvégi akcióban milyen sok játék fogyott. Lehet több profitot termelne, ha olcsobban eladnák 1000 embernek, mintha drágán 100-nak. Más kérdés, hogy a legutóbbi játékokkal max. 10-15 perceket játszok, mert semmi érdekes nincs benne. Ezért meg pénzt nem adnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1 humoros
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged