Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Ok, én értem, de ha már a lánchíd környéke van mutatva, nem lenne jobb/életszerűbb ha a program mondjuk a parlamentet mutatná és nem ezt a két külföldi nevezetességet?
Vagy lehet, h én akarok sokat..Bog: sajnos a jelenlegi félhivatalos androidos amigo siralmas.
Ideje lenne végre egy hivatalos primo vagy 8.3 használható verzió fejlesztésére, bár jelenleg esélytelen sajnos.. -
Bog
HÁZIGAZDA
Ez egy rettentesen rossz hozzászólás.
Példának okáért nem szólt a készülék BT internet DUN képességéről.
De. Csak neked nem erősséged az olvasás: illetve a telefon modemként is üzemelhetKár, hogy iGO8-cal mutatom be? Ez az olcsóbb a két térképes verzió közül, ugyanannyira szó esik a Primoról is, illetve a Primo legfőbb újdonságáról a TTS-ről.
Kicsit furcsa, hogy gyenge a vas? Hát lehet, hogy szerinted 5 percig nyomkodtam, de ha csak 5 percig nyomkodok Garmint és TomTom-ot, akkor bizony pontosan tudom, hogy milyen a normális vas. A Navonnál is kiborultam, hogy gyenge a hardver, kész, pont, ez egy őskövület hardver, nulla 3D gyorsítással, több éve nincs előrelépés. A rezisztív kijelzőt erőből kell kezelni, nincs multitouch (naná, mert a lassan 10 éves alapokon nyugvó kernel erről még nem is hallott), ettől még ezekkel az ár miatt nem kell különösebben ugrálni, de tényszerűen ez egy gyenge vas. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor te nem láttál még nem WinCE-re ülő navit. Ami smooth, egy percet sem gondolkodik és nomrálisan néz ki. Még egy riherongy androidos okostelefon is szétalázza a WinCE 6-os platformot, ha lenne minimális agya az NNG vezetésének, akkor Andorid alapú navikra fejlesztenék a platformot...
A felügyeleti rendszer, fleet management és egyéb célterületek pedig nem ennek az oldalnak a területei. Ez egy consumer portál, és az is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged