Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz maiden8 #15 üzenetére

Ok, én értem, de ha már a lánchíd környéke van mutatva, nem lenne jobb/életszerűbb ha a program mondjuk a parlamentet mutatná és nem ezt a két külföldi nevezetességet?
    Vagy lehet, h én akarok sokat..

Bog: sajnos a jelenlegi félhivatalos androidos amigo siralmas.
    Ideje lenne végre egy hivatalos primo vagy 8.3 használható verzió fejlesztésére, bár jelenleg esélytelen sajnos..:(

• Bog

HÁZIGAZDA

válasz maiden8 #16 üzenetére

Ez egy rettentesen rossz hozzászólás.

Példának okáért nem szólt a készülék BT internet DUN képességéről.
    De. Csak neked nem erősséged az olvasás: illetve a telefon modemként is üzemelhet

Kár, hogy iGO8-cal mutatom be? Ez az olcsóbb a két térképes verzió közül, ugyanannyira szó esik a Primoról is, illetve a Primo legfőbb újdonságáról a TTS-ről.

Kicsit furcsa, hogy gyenge a vas? Hát lehet, hogy szerinted 5 percig nyomkodtam, de ha csak 5 percig nyomkodok Garmint és TomTom-ot, akkor bizony pontosan tudom, hogy milyen a normális vas. A Navonnál is kiborultam, hogy gyenge a hardver, kész, pont, ez egy őskövület hardver, nulla 3D gyorsítással, több éve nincs előrelépés. A rezisztív kijelzőt erőből kell kezelni, nincs multitouch (naná, mert a lassan 10 éves alapokon nyugvó kernel erről még nem is hallott), ettől még ezekkel az ár miatt nem kell különösebben ugrálni, de tényszerűen ez egy gyenge vas. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor te nem láttál még nem WinCE-re ülő navit. Ami smooth, egy percet sem gondolkodik és nomrálisan néz ki. Még egy riherongy androidos okostelefon is szétalázza a WinCE 6-os platformot, ha lenne minimális agya az NNG vezetésének, akkor Andorid alapú navikra fejlesztenék a platformot...

A felügyeleti rendszer, fleet management és egyéb célterületek pedig nem ennek az oldalnak a területei. Ez egy consumer portál, és az is marad.

Új hozzászólás Aktív témák