Új hozzászólás Aktív témák
-
e107roy
újonc
válasz
Porcupain #36 üzenetére
Ugyanolyan jól lehet alakítani a kinézetet mind pl. a WordPress, Joomla és még sorohatnám esetén. Egyaránt lehet css-el és a theme felépítésével. Az, hogy mennyire alakítható talán jól mutatja az is, hogy egyéb tartalomkezelő sablonokból is készültek már e107 themek (én személy szerint már WP-ből is és Joomlából is készítettem e107 themet és nem lehet megmondani ránézésre, hogy most éppen melyik fut.
Hogy mennyire jól alakíthatóak arra talán a legjobb példa az egyik admin társam saját és átalakított sablonjai.
Azt nem firtatom, hogy 0.7.x-es verziók előtti kiadásokban nehézkesebb volt a kialakítás de a mostaniakban már nem. És hamarosan kikerül az új verzió is amitől mindenki sokat vár -
tildy
nagyúr
-
bucika
tag
válasz
Porcupain #26 üzenetére
Az pedig öreg hiba... .Mind a Drupal 5 mind a Drupal 6 ágon az utolsó három frissítés alapvetően a biztonsági hibák betöméséről szólt! Keress rá az update-status modulra és tedd fel, az megmutatja milyen modulodhoz és sminkedhez jött ki frissítés.. Javaslom tedd fel őket... Előtte ne felejts el adatbázist és fájlokat menteni..
-
bucika
tag
válasz
Porcupain #20 üzenetére
Hát nem is azt állítom hogy nem törhető fel bármi, én csak az arányokra hivatkoznék amit megtalálsz a linken, ha nem nézted eddig. Amúgy a Joomla, wordpress törési módokkal van tele az egész oldal, meg egy csomó számomra ismeretlen cms rendszernek a törésével. Persze azt is aláírom hogy a szerver oldalról is védekezni kell, nem csak a php kód és az is igaz hogy mindenhova korrekt .htaccess kell, de azért ha valami önmagában nem eléggé biztonságos, mert még a török hacker is fel tudja törni az elgondolkodtató. Egy ideje nézegetem már azt az oldalt amit az előző hsz-ben linkeletem, és nem egy olyan súlyos hibát vétettek, ahol kiírta a jelszót titkosítatlanul a rendszer a bejelentkezés során... Azért az ilyen hibák dúrvák.. Mellesleg én Drupal CMS-el üzemeltetek oldalalkat. Megéltem már amúgy WordPress alapú honlap támadását is, és betalálták már pályafutásom alatt Drupal alapú honlapra is feltörés céljából. Még a Joomla, WP megadta magát addig a Drupal tartotta magát. Valami ilyesmi vizsgálatára gondoltam... Uhh nem reklám helyének szántam.. De ami tény az tény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged