- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucika
tag
válasz
Porcupain #26 üzenetére
Az pedig öreg hiba... .Mind a Drupal 5 mind a Drupal 6 ágon az utolsó három frissítés alapvetően a biztonsági hibák betöméséről szólt! Keress rá az update-status modulra és tedd fel, az megmutatja milyen modulodhoz és sminkedhez jött ki frissítés.. Javaslom tedd fel őket... Előtte ne felejts el adatbázist és fájlokat menteni..
-
bucika
tag
válasz
Porcupain #20 üzenetére
Hát nem is azt állítom hogy nem törhető fel bármi, én csak az arányokra hivatkoznék amit megtalálsz a linken, ha nem nézted eddig. Amúgy a Joomla, wordpress törési módokkal van tele az egész oldal, meg egy csomó számomra ismeretlen cms rendszernek a törésével. Persze azt is aláírom hogy a szerver oldalról is védekezni kell, nem csak a php kód és az is igaz hogy mindenhova korrekt .htaccess kell, de azért ha valami önmagában nem eléggé biztonságos, mert még a török hacker is fel tudja törni az elgondolkodtató. Egy ideje nézegetem már azt az oldalt amit az előző hsz-ben linkeletem, és nem egy olyan súlyos hibát vétettek, ahol kiírta a jelszót titkosítatlanul a rendszer a bejelentkezés során... Azért az ilyen hibák dúrvák.. Mellesleg én Drupal CMS-el üzemeltetek oldalalkat. Megéltem már amúgy WordPress alapú honlap támadását is, és betalálták már pályafutásom alatt Drupal alapú honlapra is feltörés céljából. Még a Joomla, WP megadta magát addig a Drupal tartotta magát. Valami ilyesmi vizsgálatára gondoltam... Uhh nem reklám helyének szántam.. De ami tény az tény
-
bucika
tag
Üdv!
No az írás nem rossz... Bár feltételezem hogy ennek kezdőként álltál neki az idők alapján.. Arra azért kiváncsi lennék mikor foglalkozik végre valaki a biztonsági oldalával is ezeknek a cms rendszereknek... A PÉLDA kedvéért egy link : [milw0rm hacker oldal]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest