- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem rád tartozik, de ha érdekel, a kísérletezés miatt. Mint technológia érdekel, nem azért, mert megabrutál fps-re van szükségem. Hogy ezt Te nem így látod, rendben. Ezzel semmi gond. Ha valaki nem igényli, elmondja, hogy neki nincs rá szüksége. Ennyi. Ezért nem kell véleményezni másokat.
Vagy mindenki hülye, akinek kell az, ami nekem nem? Esetleg két anyjuk van? -
Nekem egy anyám van, és kellett az SLI. Miért kell ezt mindig leírni? Ha nem kell, nem kell. De ki a f@szt érdekel, hogy neked nem kell? Ne fájjon már neked, hogy valakinek kell.
Amiket ide leírtál, azt ki sem használod. Vagy sorold már fel nekem, mire kell neked a 4 PCI, 2 PCI-Ex1, mellé 10-12 USB-vel?
[Szerkesztve] -
Audio CD-t a mai írókkal egyáltalán nem lehet írni, ezt aláírom.
Nekem amúgy a Gigabyte van. Nagyon jó lap, de a DPS tényleg felesleges. Viszont szinte ugyanennyire (ha nem jobban) felesleges 3 PCI port. Legalábbis számomra. Mindkettő üres. Szóval akkor már ténleg inkább a feszültségstabilizálás, mint az üres slotok.
Még annyit, hogy én olyan rettenetesen botfülű vagyok, hogy szinte nem is érdekel, mi csicsereg. Azért ez így nem igaz, de nekem bőven elég a Realtek. Annyit nem adnék az MSI-ért az audio miatt. Akkor inkább tényleg veszek egy Audigy2-t, ami alaplapoktól függetlenül elkísér.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest