Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pubwart

aktív tag

Hööhhh, keltek itt érdekes hozzászólok, de én legfőképp Erdoke és integra társsal értek együtt.

Ha hang, akkor csak minőségi... Nekem is Au2ZS van + GigaS750 szal, ha hang, akkor szóljon, szépen és gyönyörűen. És még hol van itt a high-end. Ezek az alaplapi hangok meg borzadályok. Csajomnak is ilyen laplapi realtek vagy valami ilyesmi csoda van (kék felkiáltójel-ikon) de feláll a szőr a hátamin tőle. Borzalom...

A sok SATA meg csodajó dolog... nekem is 4 vinyóm van... 3SATA 1PATA. De egyik sem a rendes primary meg secondary részen... ott az optika van... És ez kegyetlen fontos dolog!!!! Kellemetlen, mikor nincs szabad hely és jön egy jól megrakott vinyó... amit nincs hova dugni...

A Dual LAN-t sajna nem használom... Nálunk még csak a BNC a sztár

És ez a 3 PCI solt semmire sem elég. Csak hogy soroljam: BNC-háló + Au2ZS + PCTV Stereo, meg még van valami,d e az nem jut eszembe. Sajna már nincs meg a régi 6 PCI-os korszak. Van olyan haverom akinek 6 PCI-ja tele van.

USB lehetne még. A 8 portot ki lehetne lökni, a többi firewirét meg IEEE még életemben nem hazsnáltam. De van az Au2ZS-en is, de hogy minek?:O;]

Új hozzászólás Aktív témák