- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Igaz, de nem biztos, hogy az R300 nagyon húzható lesz benne. Ezek a 9500-as, 9500 Pro, 9700-as kártyák mind bizonyos mértékben ''selejt'' R300-akból készülnek - van, amelyikben nem működik valamilyen funkció (pl. 1-2 két futószalag, Hierarchical Z stb.), van amelyik nem stabil a névleges órajelen (324 MHz)
Szerintem az első kategóriát adják el 9500-nak, másodikat pedig 9500 Pro-nak meg 9700-nak. Legalábbis én ezt csinálnám. Minek tennének hibátlan, húzható processzort az olcsó kártyákra? -
Alan
aktív tag
Szerintem azok 3,3 ns-os Infineon ramok voltak, és mivel a Gigabyte kártyája 64 megás (azaz 128 bit széles), a memória szűk keresztmetszet lesz. Inkább vedd a PowerMagic-et.
Ennél a kártyánál nem tudnak a gyártók semmit elrontani, mind a két RAMDAC az R300-ba van beépítve, hiába ''dzsunka'' a PM, egyszerűen nem valószínű, hogy bármi bajod lenne vele. A 256 bites memóriasín pedig sokat fog segíteni nagyobb felbontásnál bekapcsolt élsimítással meg anizotróp szűressel. -
Alan
aktív tag
Szerencse kérdése (is). Az enyém is megy, de szemetel egy kicsit, olyan mértékben, hogy el tudok képzelni olyan felhasználót, akit már zavar. Plusz az enyémen a 3.3 ns-os Infineon ramok tényleg ''csontra'' be vannak lőve 300 MHz-re, efölött pixeltrutymó a ''jutalom''. De nem panaszkodom, ez így is nagyon király.
Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest