- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Hardzsi
tag
A kártya PowerMagic.
Szvsz eléggé lehetetlennek látom, hogy egy boltban kibontsanak neked bármit is, pláne hogy gépbe is tegyék tesztelésre. Hacsak az egyik eladó nem jóbarátod. Mert van olyan termék (a PowerMagic is ilyen), ami lefóliázva van csomagolva. Namármost ha egyszer kibontották, és neked nem kell, hogy csomagolják vissza és adják el újként? Mert pl. nekem ilyen felbontott dobozú nem kellene, az tuti.
Elvileg persze megoldható a visszafóliázás is, meg normális dobozos cuccnál esetleg nem is látszik, hogy bontva volt, de hááát.... -
Hardzsi
tag
Szeretnék köszönetet mondani Parci-nak és az egész Prohardver! stábnak a nagyszerű és világos cikkért, amelyet követve 10 napja beruháztam egy ''Enthusiast Series'' kártyába (R9700-es nyák, 3.0-s Infineon RAM-ok) és Catalyst 3.2-vel, RivaTuner 20RC123-al sikeresen moddoltam R9700-á. A tuning is megy (nálam nem volt szükség BIOS hack-re), de egyelőre -tesztüzemben- még csak 297/297-nél tartok. Atomstabil.
Amilyen peches szoktam lenni, el sem hiszem, hogy sikerült kifognom az aranyhalat.
Egyébként az AQUA-ban vettem, 36+ÁFA volt.
Egy gondolat még ezzel a témával kapcsolatban:
A RivaTuner alkotója (Unwinter) saját honlapján (www.nvworld.ru/index_e.shtml) egy cikkben részletesen leírja a SoftFireGL Z1/X1 patch használatát, és hogy ezzel + a hozzávaló ''professzionális'' driverekkel hogyan lehet egy sima R9500/9700-ból FireGL kártyát varázsolni, ami a 3D-s alkalmazásoknál a driveroptimalizáció miatt jelentős sebességnövekedést eredményez. Ez persze feltehetően a Prohardver!-t olvasó játékos-orientáltságú embereket (engem is beleértve) nam nagyon izgatja, viszont azt érdemes lenne egy cikk erejéig megvizsgálni, hogy a ''professzionális'' driverek a Catalyst 3.1/3.2-vel összehasonlítva játékokban nyújt-e sebességnövekedést, vagy esetleg hátrányosan hat ki a teljesítményre.
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest