Keresés

Aktív témák

• Hardzsi

tag

válasz DummyBoy #85 üzenetére

A kártya PowerMagic.

Szvsz eléggé lehetetlennek látom, hogy egy boltban kibontsanak neked bármit is, pláne hogy gépbe is tegyék tesztelésre. Hacsak az egyik eladó nem jóbarátod. Mert van olyan termék (a PowerMagic is ilyen), ami lefóliázva van csomagolva. Namármost ha egyszer kibontották, és neked nem kell, hogy csomagolják vissza és adják el újként? Mert pl. nekem ilyen felbontott dobozú nem kellene, az tuti.
    Elvileg persze megoldható a visszafóliázás is, meg normális dobozos cuccnál esetleg nem is látszik, hogy bontva volt, de hááát....

• Hardzsi

tag

Szeretnék köszönetet mondani Parci-nak és az egész Prohardver! stábnak a nagyszerű és világos cikkért, amelyet követve 10 napja beruháztam egy ''Enthusiast Series'' kártyába (R9700-es nyák, 3.0-s Infineon RAM-ok) és Catalyst 3.2-vel, RivaTuner 20RC123-al sikeresen moddoltam R9700-á. A tuning is megy (nálam nem volt szükség BIOS hack-re), de egyelőre -tesztüzemben- még csak 297/297-nél tartok. Atomstabil.
    Amilyen peches szoktam lenni, el sem hiszem, hogy sikerült kifognom az aranyhalat.
    Egyébként az AQUA-ban vettem, 36+ÁFA volt.

Egy gondolat még ezzel a témával kapcsolatban:
    A RivaTuner alkotója (Unwinter) saját honlapján (www.nvworld.ru/index_e.shtml) egy cikkben részletesen leírja a SoftFireGL Z1/X1 patch használatát, és hogy ezzel + a hozzávaló ''professzionális'' driverekkel hogyan lehet egy sima R9500/9700-ból FireGL kártyát varázsolni, ami a 3D-s alkalmazásoknál a driveroptimalizáció miatt jelentős sebességnövekedést eredményez. Ez persze feltehetően a Prohardver!-t olvasó játékos-orientáltságú embereket (engem is beleértve) nam nagyon izgatja, viszont azt érdemes lenne egy cikk erejéig megvizsgálni, hogy a ''professzionális'' driverek a Catalyst 3.1/3.2-vel összehasonlítva játékokban nyújt-e sebességnövekedést, vagy esetleg hátrányosan hat ki a teljesítményre.

• Hardzsi

tag

válasz Riccio #52 üzenetére

Örülök. És szabad kérdeznem, hol vetted???

Mondjon már valaki címeket, itt mi mind majd'megdöglünk hogy szerezzünk egyet, de honnan a francból????

Aktív témák