- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
A rezgő nem csak a hívásokat jelzi...+ a telefont nem a nyakában hordja a legtöbb ember a villamoson vagy a vonaton...Én pl táskában. Próbáld ki hogy hallod-e! De attól még hogy nem hallom meg a csengést, telefonálni még tudok... Emellett a rezgő kb annyi kárt tud tenni vele mint az,hogy magadnál hordod... Egy optikának fix a rögzítése,csak az optikai zoom (az itt nincs ügyebár) és a fókusz állítása mozgathatja... ergo ha fix a rögzítés,nem rezeghet. Ha nem rezeghet nem érhet hozzá máshoz és nem sérülhet. Szerintem. De ha neked nincs szükséged rezgőre,akkor neked nem is fáj a hiánya, ezzel semmi baj. De kérlek egy nem anyázós fórumon nem sértegess másokat (vagy ne csodálkozz ha ezt nem tűrik mosolyogva) és ne marketinggel próbálkozz érvelni,mert azt a tvből netről, vagy a rádióból épp eleget lát / hall az ember...
-
Athos07
senior tag
Ennek tényleg nincs értelme így. Egy idő után vagy megunod, hogy mindenki - még a Nokiások is - kiröhögik az elvakultságod, vagy tovább kötekedsz, és repülsz. Szerintem ezen gondolkozz el.
Amúgy meg az, hogy a CZ optika miatt nem lehetett vibrát rakni az N90-be asszem megdőlt azzal, hogy mind az N73-ban, mind az N93-ban lesz már ilyen cucc... Azzal meg, hogy nincs a vibrára szükség értelmetlen dobálózni - valakinek igen, valakinek nem.''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Pompi
MODERÁTOR
Jesus! Elmehetnél a Nokiához marketingesnek... sőt beszélj a többi mobilgyártóval is, hogy totál felesleges a vibra, mert ahol nem hallod meg a csörgést ott úgyse tudsz beszélni... LOL
Az meg, hogy a vibra megsérti az optikát az meg a másik nagy blődség... ROTFL
Gyári nagyobb akksi pedig nincs hozzá.
[Szerkesztve]Feel Good Inc.
-
Ricardo
titán
Gratulálok. Ez építő jellegű hozzászólás volt. A rezgő szerintem igenis fontos dolog, ha esetleg ''zajos'' környezetben van az ember. Az hogy jobb mint ea zsebünkbe lapuló szar? Kétlem. Nekem az a jó, aminek ki tudom használni az adottságait. Ebben hiába van Carl... optika, és ekkora kijelző+ mindenféle okosság ha az akku nem bírja. Ha használod is ezeket akkor nem igazán húzza sokáig. Én azt értem hogy apu megvette, mert valami menő kellett hogy észrevegyenek a többiek, de attól még nem jó valami mert drága és trendi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA