Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpet
tag
pont a tesztet olvasgatva vettem meg anno. Amikor megvolt semmire sem lehetett használni kb nagy durung, és még rezgő hivásjelző sem volt benne
-
Um-By-Key
tag
Nem megfelelő szavakkal kerestem...
Örök Thx...mindenkinek aki segített....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Um-By-Key
tag
Érdekélődnék!
Valaki tud nekem valami infót arról hogyan kell szétszedni???
És nekem ne irjátok hogy Google meg Youtube mert ott nem találtam!!!!!!....
Örök THX.....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
KiSfIu[W580]
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy elég rendesen beázott N90-esem. NO GARI már
Nem tudnátok segiteni hogy mit cisnájjak hogy bekapcsoljon
Még a nyáron ázott be. Volt szervizbe, azt mondták hogy enm tudják megcinsálni, de azt mondták néhaányan h tuti kivették anjo belsöt, és egy roszat tettek bele. mert annaka belsönek csak a beázás volt a baja. de nemhiszem. azé ilyet nem cisnálnak.
Na szal ha vki tudna segiteni nagyon de nagyon megköszönném
Elöre is köszi -
erik1001
csendes tag
pár hete megpillantottam a telot és bejött mindég nagy telefonokra buktam / 3650 /ingyé kapott p800/ ...kicsit későő de az ára lement 60 ezer originál állapotba de elég sok hibájárol olvastam főleg a nagytesojához képest(n93)... nekem bejön ... csak nem toom várjak e ráá hátha vehetek még olcsobban v már így is elég későő most egy 6020 om van ki vagyok teljesen nem kell sűrűn tölteni de nekem symbian os okos telo kell... gondolom nem lessz erre semien gyors válasz pedig szeretném... mert nem akarok sokat mérlegelni horoszkopombol adodoan aszem majd mág átnézek a kis okos telo nagytesojához is és tájékozodom....
SEGÍTSETEK! SEGÍTSETEK! SEGÍTSETEK! előre is kösziiiii....
nokia N9 & BlackBerry z10 PIN:2ACBB698
-
rgoskati
csendes tag
Sziasztok !! Nekem is N90-em van már több mint 2 éve. Mindenki mondja,hogy nő létemre hogy lehet ilyen telom. Hát én nagyon szeretem, megvagyok vele elégedve. Gondom van azzal, hogy hiába töltökk le hozzá sis progit nem akar futni rajta. Elvileg ugy tudom alapból futnia kéne neki, de hát mégse. csináltam már többször rajta szoftverfrissitést de nemigazán értek ahhoz hogy tulajdonképpen milyen progiknak is kell fentlennie. pl. nem tudok összecsomagolt fájlt kibontani vele. Ami nálam tutira bejött az a videója, 1 gigás karim van benne a leghosszabb felvett videóm 45 perc, és még az aksi is simán birta. Van hozzá 5 aksim, de már csak kettő birja ki a 3 órát. Képkészitéssel nem vagyok megelégedve, mert gyenge a vakuja. a K750-im az jó képeket csinál, na de hát minden nem lehet tökéletes. Ha valaki tudna nekem segiteni a progikkal kapcsolatba szivesen megköszönném msn-cimem is van beirva. Köszike!! Sziasztok
-
roliika
csendes tag
Senkinek sincs ötlete?
-
roliika
csendes tag
Sziasztok!
N90-es gondom van.
Nincs adatkábelem hozzá ezért a Tomtomot a memóriakártyára másoltam.
Hogy lehet telepíteni?
Ha az exéjére kattintok, azt mondja, hogy biztonsági okok miatt nem megnyitható.
-
törölt tag
sziasztok,
ha masolok fel mp3-akat a memoriakartyara, akkor a zeneloben nem jeleniti meg az osszes szamot
a realplayerben es a galeriaban + filekezeloben is latok mindent, de a realplayerben meg nem tudom leptetni a szamokat...
mi lehet a baj? -
DaviD202
aktív tag
Nekem is volt fél évig N90em és nagyon szerettem.
Még néhány Ngage játék is ment rajta. (worms, One, meg ilyenek)
Az akksival nem volt gondom csak nem volt rezgő, így viszont a telefonszámlám lett csak nagyobb mert ugye ha nem hallottam meg akkor vissza kellet hívni az illetőt. Pláne ha vagy 8 elmulasztott volt
A kamerája sztem nem olyan rosz. Ha 1024ben nézzük akkor nekem kielégítő volt. Nem szoktam a képeket 2 megapixelben nézni.
Szóval sztem cseréld ;) -
Béló
aktív tag
ciao
szerintem mindenképpen cseréld le
sokkal jobb teló az N90 (nekem is olyan van)
ha összeveted a 2 teló kijelzőjét akkor az n90 aláz, nem kicsit, nagyon...
a kamerájával készitett képek is jobbak(autófókusz+VAN Vaku)
volt szerencsém használni mind2 telót és végül az n90et vettem (barátom 3250-ét probálgattam néhány napig előtte)nem lassú, csak a galériában kell várni kb fél percet mig betölti a képeket
a legujabb softvare-k sokat segitettek rajta
nekem is 2006osom van(év végi) és nincs vele probléma..remélem tudtam segiteni
-
davincsi
csendes tag
Üdv minden n90 tulajnak!
Lenne egy két kérdésem a telóval kapcsolatban!
Nos jelen pillanatan eg 3250-es tulaj vagyok, és ajánlottak cserében (1:1-ben) egy n90-est. Nem tudom hogy lecseréljem e mert ahogy olvasgattam a topicot, hát kicsit visszakozom tőle! Zavar hogy nics benne rezgő, mondjuk az csak a buszon kéne zene halgatás közben de az nem nagy gond.
Kérdéseim a következők: Mennyire lassú? Hogyan szól rajta a csengőhang, mert ugye a 3250-esen elég szépen szól?! A teló amit ajánlottak az 2006-os lehet e neki komolyabb baja idővel, ha igen mik lehetnek azok?Előre is köszönöm, üdv: Gábor
Do you want to start the game again?!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #54715584 #87 üzenetére
Venni akarod vagy eladni?
Telefongurun találtam egy pár júliusi hozzászólást, akkor 1GB kártyával hirdették 35-45 ezerért.
De az aproneten is hirdetnek 40-50e körül.
Szerk: közben látom, hogy eladni szeretnél. Kicsit sokat kérsz érte szerintem.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
törölt tag
sziasztok, lehet en benaztam, de sehol nem talaltam az aprohirdetesek kozott n90-es elado telcsit
meg tudnatok mondani, hogy egy alig egy eves megkimelt kartyafuggetlen n90 mennyit erhet? -
hantabb
csendes tag
Valaki tudna nekem mondani olyan progit ahol játékokat lehet csinálni mobilra?
-
gotarka
csendes tag
én igazán megvagyok vele elégedve sztem jó kis telefon!SŐT....
-
törölt tag
nah, up
van olyan lehetoseg a teloban, hogy nyitashoz-csukashoz hangot lehet tarsitani? vagy ez csak az ujabb modellekben van? -
wwenigma
Jómunkásember
Mobil TV-t valakinek sikerult életrekelteni? Tré-mobile...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
sziasztok,
a teloban van egy woodland.mid nevezetu file, de hiaba nezem a temaknal, profiloknal es ebresztes beallitasoknal+pc suite-tal, nincsen opcio menu, hogy tovabb lehetne kuldeni ezt a filet
nem tudjatok hogyan lehetne ezt egyik telorol a masikra atmasolni? -
DaviD202
aktív tag
Én már lassan fél éve boldog N90-es tulaj vagyok. (87.000ér vettem használtan) és nagyon meg vagyok vele elégedve. A fotói szépek (nem egy HP tükörmiafrászos géphez viszonyítva persze) Bulifotózásra is tökjó csak nem szabad bemozdúlni 2megapixeles képek a monitoron 1024es felbontásban kicsit összébnyomódnak így sztem szebbek mintha rendesen széthúzod. Hazafelé a buszon meg kb 5 perc alatt az összes képről le lehet szedni a vörösszemet a beépített szoftverrel. A rezgő hiánya eddig még nem zavart mert ugy is mindíg babrálom és csináltam jó sok üzemmódot pl: villamos, utcai, csendes, halk amik teccés szerint szólalnak meg tehát ha órán vagyok akkor csak berakom a halkat és ugy csörren mint a karórák amikor eltelik 1 óra. vagy ha villamoson vagyok akkor meg jó hangosra állítom és berakok valami hallható csengőhangot Persze lehet hogy van akit ez zavar, annak azt ajánlom hogy ne vegyen ilyet és ne fikázza ezért. Ami a programokat illeti a progik 80%a elindúl rajta sőt még több progi megy mint az öcsikém 6680asán. Pl: Ngage játokok közül: One, Call Of duty, Asphalt és még jó sok. Az Mp3 lejátszónak ott a powerMP3 amit Direkt Symbian8-ra írtak és nagyojó egy 3260-as fülhalgatóval elég jó basszusa van. (technoban is élvezhető). A készenléti idejére eddig nem volt panaszom pedig már regebbi a kicsike lassan 1 éves. Mindenki fikázza h milyen gyorsan lemerül pedig ha rendesen bezárunk minden programot akkor elég sokáig bírja alapból ha meg zenéthalgatok+fotózgatok+játszok akkor meg este amikor alszom rádugom és kész holnap újra formában van. Még sosem voltam ugy vele hogy a felénél lejjeb ment az töltöttségjelző.
Viszont a telefon mérete tényleg hatalmas, de nekem ez tetszik szóval ez nálam nem hibapont. Farmernadrága lazán belemegy és nem zavar, ha meg az öledbe ül valaki akkor meg max kiveszed
Tömören ennyi. Még oldalakat tudnék írni róla de nem hiszem hogy nagy az érdekeltsége itt a Ph!-n. Tudom hogy manapság divat fikázni a Nokiát de ez igen is jó telefon és sztem 87 ezret megért, Szóval akit nem zavar h nincs rezgő vagy hogy jó méretes akkor annak bátran ajánlhatom mert szinte minden olyan dolgot tud ami egy átlagos fiatal életébe kell (najó nem mindent de ez nem olyan topic )
bocsi ha elírtam ezt-azt csak siettem...
üdv
DáviD
szerk.:
jah és szivesen olvasnánk N93-tesztet
[Szerkesztve] -
Inarus
addikt
A rezgő nem csak a hívásokat jelzi...+ a telefont nem a nyakában hordja a legtöbb ember a villamoson vagy a vonaton...Én pl táskában. Próbáld ki hogy hallod-e! De attól még hogy nem hallom meg a csengést, telefonálni még tudok... Emellett a rezgő kb annyi kárt tud tenni vele mint az,hogy magadnál hordod... Egy optikának fix a rögzítése,csak az optikai zoom (az itt nincs ügyebár) és a fókusz állítása mozgathatja... ergo ha fix a rögzítés,nem rezeghet. Ha nem rezeghet nem érhet hozzá máshoz és nem sérülhet. Szerintem. De ha neked nincs szükséged rezgőre,akkor neked nem is fáj a hiánya, ezzel semmi baj. De kérlek egy nem anyázós fórumon nem sértegess másokat (vagy ne csodálkozz ha ezt nem tűrik mosolyogva) és ne marketinggel próbálkozz érvelni,mert azt a tvből netről, vagy a rádióból épp eleget lát / hall az ember...
-
Athos07
senior tag
Ennek tényleg nincs értelme így. Egy idő után vagy megunod, hogy mindenki - még a Nokiások is - kiröhögik az elvakultságod, vagy tovább kötekedsz, és repülsz. Szerintem ezen gondolkozz el.
Amúgy meg az, hogy a CZ optika miatt nem lehetett vibrát rakni az N90-be asszem megdőlt azzal, hogy mind az N73-ban, mind az N93-ban lesz már ilyen cucc... Azzal meg, hogy nincs a vibrára szükség értelmetlen dobálózni - valakinek igen, valakinek nem.''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
Jesus! Elmehetnél a Nokiához marketingesnek... sőt beszélj a többi mobilgyártóval is, hogy totál felesleges a vibra, mert ahol nem hallod meg a csörgést ott úgyse tudsz beszélni... LOL
Az meg, hogy a vibra megsérti az optikát az meg a másik nagy blődség... ROTFL
Gyári nagyobb akksi pedig nincs hozzá.
[Szerkesztve]Feel Good Inc.
-
BeLucZ
addikt
-
Ricardo
titán
Gratulálok. Ez építő jellegű hozzászólás volt. A rezgő szerintem igenis fontos dolog, ha esetleg ''zajos'' környezetben van az ember. Az hogy jobb mint ea zsebünkbe lapuló szar? Kétlem. Nekem az a jó, aminek ki tudom használni az adottságait. Ebben hiába van Carl... optika, és ekkora kijelző+ mindenféle okosság ha az akku nem bírja. Ha használod is ezeket akkor nem igazán húzza sokáig. Én azt értem hogy apu megvette, mert valami menő kellett hogy észrevegyenek a többiek, de attól még nem jó valami mert drága és trendi.
[Szerkesztve] -
BeLucZ
addikt
Öccsém itt összevissza fikázzátok!Nevetséges,sztem a világ egyik legjobb és legnagyteljesítményűbb telefonja!Biztos vok benne hogy sokkal jobb mint az a szar ami ott lapul a zsebetekben!Egy telefon azért van hogy szoljon nem azért hogy rezegjen egyfolytában,akkor vegyetek vibrátort ha erre vágytok !!!!
-
Petta
csendes tag
OK! de ha nem, msn-en is átküldheted.
-
MODERÁTOR
-
Petta
csendes tag
de nemjó..mostse
többi kérdésemre eserleg válasz, tapasztalat, vagy valami? -
Petta
csendes tag
Sziasztok!
Először is azt kérdezném hogy használható e ez a teló csukva a külső kijelzőt nézve az oldalán lévő gombokkal.
Aztán hogy lehet e mp3 lejátszóként használni, és ha valaki csinálna egy videót a telójával és felrakja küldje már el nekem légyszíves!!! peti.boros@freemail.hu (mert a tesztben lévőt nem tudom elmenteni, hogy megnézzem teljes képernyőn milyen)
nyáron vajon csökkenhet az ára?
ILYENT AKAROK!!!!!!!!! -
Johnny1983
csendes tag
ELADÓ! Egy darab Nokia N90!
Minden tartozékával együtt, gyári dobozban.(adatkábel,headset,memóriakártya)
Nagyon megkímélt, karcmentes,fóliás. 2 hónapos készülék.
Érd: cziperlejanos@gmail.com -
DaviD202
aktív tag
Az n90 vakuja erősebb de a k750 hez lehet csatakoztatni 8ezer pénzért... és az már xenon-os
-
MODERÁTOR
-
Arny
csendes tag
Ha valaki tudja hogy melyiknek jobb a vakuja,akkor irja meg legyszi?N90 vagy SE K750i
-
DaviD202
aktív tag
igen?
-
MODERÁTOR
-
DaviD202
aktív tag
az amperórával én is tisztában vagyok csak a lehetséges ''mellékhatások''al nem.
MI történhet a készülékemmel. -
MODERÁTOR
-
DaviD202
aktív tag
up
-
DaviD202
aktív tag
a gyári nokia akksi is 3,7V-os
jobb fent: -
DaviD202
aktív tag
WoW
Olvasgattam a Speedshop-ban és ezt találtam:[link]
1000mAhás aksi és jó az N90-hez!!!
valaki tud erröl valamit?
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
NRG
tag
Lehet az a baj, hogy a SIM-en is és a telóban is megvan a szám.. De miért nem írja ki a nevet ha ugyanaz?? na mind1 akkor nekiálok rendbetenni. Köszi a infot!
Nem találod ki mennyi volt
.. 1Ft
+1-kis részlet -
MODERÁTOR
-
NRG
tag
Sziasztok!
Nemrég sikerült beszereznem egy ilyen telót, de nem tudok rájönni, hogy lehet beállítani, hogy bejövő hívásnál a nevet írja ki ne a számot!?!
Valaki rájött már?
pls help! -
Pompi
MODERÁTOR
A mobil szolgáltatók kínálatában nem jelent meg, de a független GSM boltokban kapható. Hogy pl. hol? Erre egy idézet a cikkből:
A Nokia N90-et az XXL GSM-től kaptuk.
A készülék megvásárolható:
Budapest VI. Jókai tér 6.
Budapest VI. Teréz körút 11-13.
On-line a www.xxlgsm.hu címen.
[Szerkesztve]Feel Good Inc.
-
tag
Üdvi
Hol lehet kapni a telot? -
Athos07
senior tag
A kétkamera szükségszerű, de inkább kényszermegoldás volt, amikor először megjelent, aztán megragadt. Az optimális persze az lenne, ha a főkamerával lehetne konferálni, de az meg vagy mozog, vagy rossz oldalon van
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Pötyi
őstag
Na most javítsatok ki, de ha jól emlékszem, akkor az N90-es az NEM 3G képes... Pedig ezzel a forgatható kamerával tök jól tudnék vidijótelefonálni, hiszen ezt szembe lehet fordítani az arcoddal...
QNX is cool!
-
LLam
senior tag
juteszembe, milyen alkalmazással lehet a nokiás telefonjegyzékemet átnyomni mondjuk egy motorolába? (eddig oxygen pm-et használtam, de az ugye csak nokijja)
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
kicsit fájt rá a fogam, de nem veszek.
kösz a korrekt cikket! szeretem ha nem részrehajlók az írások (eddig csak nokia telóm volt, szal nem éreztem semmi nokiaellenességet sem...)Stay hungry!
-
AS
félisten
válasz Viktor0610 #18 üzenetére
Valahol azt olvastam a kamera miat nincs vibra mert az kárositja..
Ez komoly.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
A Nokia folytathatná ezt a koncepciót.
Javaslataim:
- min. 2000 mAh-s akku,
- vibra,
- csökkentett méret, azonos (vagy jobb) tudás...
Ennyi, sz.tem nem kérek sokat...Xiaomi 13T
-
AS
félisten
K750 w800 JOBB képeket készit.. de a többibe a nagyon jó a nokia.
Igaz ez még csak egy uj koncepco tehát ez folytatodik jövöre. Ilyen kijelzökel..
.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Inarus
addikt
NAh ez durva: Az én X701-es panasonicomban 780as az aksi. Ez is kevés,pedig a kijelzők feleakkorák és no 3g meg egyébb csúcs dolog. Meddig bírna ez egy kis videótelezést? 10 percig? (Bár ha olyanok lesznek az árak,amiket hallani,akkor senki nem fog 2percnél tovább videótelezni,nemhogy 10percig... )
-
PEPE85
senior tag
Gratula a cikkért és még külön köszönet is, mert ezen cikk elolvasása előtt komolyan gondolkodtam rajta, hogy a 6680-asom lecserélem erre az aranyos telcsire (igaz nem olvastam utánna külföldi fórumokon és sehol sem ezidáig), de látván, hogy nincs vibra, kisebb az akksi, magasabb és ''mélyebb'' már alapból kilőve.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
MLaca
őstag
Nálam az akkuja 2-2,5 napot bír átlagos használat mellett, ez tényleg elég csutka a 6310i-m 9 napjához képest, de Istenem, nem is vártam tőle túl sokat, azért meg lehetne a 4 nap. Egy plusz érdekesség: csukott telefonnál nyomjátok meg hosszú ideig az expo gombot, majd ne mondjatok semmit A telefon BESZÉL!
http://mlzphoto.hu/
-
moonman
titán
ennyit a cz optikáról. randa.
volt ma a kezemben. baszottnagy, idegesítően lassú és a vibra hiányától meghasaltam... képesek ilyet kiadni?
tényleg szar lett na
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
Bognak grat a teszthez! Jó lett!!!
Amit olvastam külföldi olfűdalakon, u.azok voltak itt is a konklúziók, felrótt hiányosságok -sajnos...
Nem értem, miért nem lehetett egy erősebb akksit beletenni? Úgyis dögnehéz a telcsi, az a plusz 10-15 gramm ''fel sem tűnt'' volna!!!
A rózsás kép sz.tem tökéletes egy mobiltól, a videó szintén (és nem ''egérmozi'').Xiaomi 13T
-
Digital
addikt
Jó kis telefon,de nagyobb volt a füstje mint a lángja!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-FreaK-
veterán
Amik elöször láttam a teló fícsörjeit rögtön belekötöttem abba hogy ha már ilyen külön kis ''dobozt'' szenteltek a kamerának akkro miért nem raktak bele egy ccd-s optikát vagy legalább optikai zoom-ot.Ez útóbbi azért tényleg elvárható lett volna.
Eza carl-zeiss objektív is csak marketingre jó,a képek nem jobbak egyik 2mpix-es telónál.Szerintem.A design visznont télleg jó a kijelző meg aztán mindent üt -
crab
senior tag
na végre valami értelmes a nokia-tól, a dizájn még borzalmas, de a tudása azért kárpotol. ez még nem kéne, de ha az utódai is hozni fogják ezt a szintet akkor, valószínűleg elgondolkodom a Nokia-n is a következő telefon vásárlásakor, ugyanis eddig szóba sem jöhetett.
-
eXodus
őstag
Azért kiváncsi lennék hogy majd az új soft miket tud majd javítani a hibákon.
-
Niquis
aktív tag
Szerintem a nagy hajtogathatóság miatt nem tettek bele vibrát, mert nemigen lehet előrejelezni a csatlakozási pontokon a rezonancia hatását. Még így is kicsit túlzásnak érzem, nagyon kíváncsi vagyok, fél, 1, 1.5 év múlva hány telefon lesz még egyben ezekből; de van egy tippem, hogy nem fogja vezetni a tartóssági statisztikákat.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
iguana
őstag
szeretem a nokia-t, de számomra vibra nélkül kuka bármilyen telefon.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Fancy-boy
addikt
Azt meg hogy érted hogy ebböl is?Még miből maradt ki?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Majdnem tökéletes a cucc.
Nem tudom viszont, hogy miért hagyták ki a rezgőmódot ebből is Nokiáék. Szerintem ez alapfícsör kellene, hogy legyen.less qq more pewpew!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest