Keresés

Aktív témák

• keopsz

HÁZIGAZDA

válasz emvy #32 üzenetére

ej. ne tartogassuk.. :)

nemtom te mitől szarsz be, de miért gondolod, h az az általános beszarási-küszöb? :)

amúgy meg the matrix has you, ha jól látom, ellenben az én szemem már most is drága jószág, és engem nem hat meg, h mi lesz MAJD. tft viszont már most is van, az említett parák meg idővel úgyis fullra megoldódnak. ám szerintem addig sem árt, ha az utóbbi ''10év'' egyik pompás kis -megjelenítőketérintő- áttörését reklámozzuk, és nem 17''-os analóg villanykörte-szörnyek előtt ülve álmodozunk a szép, új világról. mert ez utóbbi esetben tipikusan a vak vezet világtalant fennforogás köszön vissza.. az meg jó nem lehet.

tft-re fel! :DD

• keopsz

HÁZIGAZDA

válasz Gaga #30 üzenetére

1. ez típusfüggő, egy 16''-os 1280-as eizo (ma megy ki a site-ra..) képe olyan homogén, h beszarsz! :))
    2. a színei meg**sznak sok crt-t
    3. utánhúzás még lehet, de NEM fáklya szinten, az évekkel ezelőtt volt.. cs-zni még ne csézz vele, de érted, arra veszel 40-ért egy real 3ms-es katódos szörnyet, és voilá..
    4. típus függő, néhol annyi a tartalék, h már a 30-40% is túlzás..

pont a képminőségben VERHETETLEN már most is a tft.

szóval kicsit nem értem miről írsz.. KONVERGENCIAHIBA - a tft NEM ISMERI! GEOMETRIAI-GEBASZ - a tft NEM ISMERI! FÓKUSZPROBLÉMA - a tft NEM ISMERI! meg vibrálásmentes, meg tök lapos, nem úgy mint a flatron.., meg kis helyet ''foglal'', meg könnyű, meg jó esetben kristálytiszta a kép..

egyedül a response time, mint olyan, nem megy még neki, de aki hc kvéker, az vegyen második monitornak egy crt-t. kizárólag itt van előnye egy átlagfelhasználó igényeivel számolva.

egy vmi nem változott, mégpedig az, h itt sem a technológia az atyaúristem, ill. h magában a tft-ség még nem elég, egy eizo itt is eizo marad, ergo MEGÉR(HET)I a + sok tízezret.

egy nem mva-s eizo-nak is olyan a képe, h beszarsz tőle, pedig ugye nem a leguccsó panel-technológiát használja.

szóval aki flawless victory-t akar, vegyen 2 monitort. egy 19-es crt már akár br. 45-ből is megáll, a tft meg br. 80-150, 15-17''-nál.. viszont erre érdemes áldozni. szemed csak egy van. ill. kettő. de egyik sem nélkülözhető..

Aktív témák