Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
MLaca
őstag
Karácsonyra vettem/kaptam (szal összedobtuk családban) egy LCD monitort. Kissé félve léptem meg a dolgot, mert mióta eszemet tudom CRT monitorok előtt ültem (14 colostól a 22 colos high-end monitorig). Igazából azért határoztam el, hogy belevágok, mert még a legnagyobb, síkképcsöves monitoromnak (Samsung NF1200) is állandóan valami apró hibája volt a képpel (geometriai hiba). Mikor először leültem az új monitorom elé, nagyon tetszett; 8 órás meló után sem fáradt el a szemem. Munkára, filmezni és játszani egyaránt jó. Igaz, az FPS játékokat kicsit meg kellett szokni, mert egy hangyányit húzza a képet az LCD (igen, még a 16ms -os is), de ezt csak nagyon az elején lehet észre venni. Az én véleményem: soha többé CRT! Kissé össze-vissza írtam le, mert most ébredtem fel, de remélem, kijön a mondandóm :)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest