- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
MLaca
őstag
Érdekesnek találom az ellenérveidet, hiszen
1) milyen rácsos kép? Szitát néztél? Életemben nem találkoztam rácsos képű LCD monitorral, pedig néztem már egy párat
2) sokkal szebbek az LCD monitor színei, mint a CRT-ké... (színhelyes meg nincs CRT-ben sem!!)
3) ez sajnos van
4) satnya fényerő??? :) Szerintem ne az alsó kategóriájú LCD-ket nézd!
Abban igazad van, hogy az általad leírt CRT monitorhoz képest nagyon drágák az LCD-k. Itt még van mit behozni. -
MLaca
őstag
Karácsonyra vettem/kaptam (szal összedobtuk családban) egy LCD monitort. Kissé félve léptem meg a dolgot, mert mióta eszemet tudom CRT monitorok előtt ültem (14 colostól a 22 colos high-end monitorig). Igazából azért határoztam el, hogy belevágok, mert még a legnagyobb, síkképcsöves monitoromnak (Samsung NF1200) is állandóan valami apró hibája volt a képpel (geometriai hiba). Mikor először leültem az új monitorom elé, nagyon tetszett; 8 órás meló után sem fáradt el a szemem. Munkára, filmezni és játszani egyaránt jó. Igaz, az FPS játékokat kicsit meg kellett szokni, mert egy hangyányit húzza a képet az LCD (igen, még a 16ms -os is), de ezt csak nagyon az elején lehet észre venni. Az én véleményem: soha többé CRT! Kissé össze-vissza írtam le, mert most ébredtem fel, de remélem, kijön a mondandóm :)
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged