- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
modd3r
őstag
Valamit tisztázzunk !
Szerintem minden versenyző gépében voltak olyan dolgok, amik senki szerint sem számítanak modnak.
Pl.: az én házamban a Musketeer -t én NEM számítom modnak, azért van benne, mert nekem tetszik és egyben praktikus dolog.
Az én házamban az LCD-t NEM számítom modnak, mert mert nekem tetszik és egyben praktikus dolog.
Én ezeket a dolgokat inkább úgy nevezném: érdekességek.
Akkor miért lett ez a közönségdíjas ?
Gondolom azért, mert az embereknek első ránézésre ez tetszett a legjobban.
Mindenesetre tavasszal kész vagyok bárkivel személyesen elbeszélgetni a modding mivoltjáról, de csak NORMÁLIS HANGNEMBEN ! -
zsoltee10
addikt
Lehet, hogy azért nem fogadja el a régi jelszót, mert a stílusod miatt már egyszer kitöröltek. Pedig jobb lenne, ha visszavennél (bár az aláírásod egy fokkal jobb), nem mondta senki, hogy azért nyert Kalandor, mert Chieftec háza volt. 2. Modd3r háza egy Morex ház, ami 10 körül van. Sátán háza Acorp, és ha lett volna festés az oldalán, tuti hogy nyer. Volt ott Antec ház vízhűtéssel, mégsem az nyert, szóval ne magyarázd nekem meg, hogy a modding versenyen az nyert, akinek a legdrágább gépe volt, mert nem igaz!
Kalandor háza azért nyert, mert kitűnő szellőzése, brutál festése/fényezése volt. Ha történetesen Acorp ház lett volna, akkor is nyert volna, ha ilyen a kivitelezés.
Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged