Aktív témák
-
modd3r
őstag
Tudom hogy nagyon csúnya dolog, de a következő mod költséges mivolta miatt eladnám a megnyert Antec Minuet házamat.
Bővebben:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=25341&start=0#msg1[/L] -
modd3r
őstag
Így készült a Chrome Hell.... (képek)
crow.kepeim.hu -
modd3r
őstag
Hehh, van egy sanda gyanúm, hogy tavasszal találkozunk majd mikróba faragott PC-vel is ... :)
-
modd3r
őstag
Valamit tisztázzunk !
Szerintem minden versenyző gépében voltak olyan dolgok, amik senki szerint sem számítanak modnak.
Pl.: az én házamban a Musketeer -t én NEM számítom modnak, azért van benne, mert nekem tetszik és egyben praktikus dolog.
Az én házamban az LCD-t NEM számítom modnak, mert mert nekem tetszik és egyben praktikus dolog.
Én ezeket a dolgokat inkább úgy nevezném: érdekességek.
Akkor miért lett ez a közönségdíjas ?
Gondolom azért, mert az embereknek első ránézésre ez tetszett a legjobban.
Mindenesetre tavasszal kész vagyok bárkivel személyesen elbeszélgetni a modding mivoltjáról, de csak NORMÁLIS HANGNEMBEN ! -
modd3r
őstag
Flatcoke lassanként csorgatja az infokat, már fennt van a 3. helyezettel készített interjú + képek.
Íme:
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=9&PHPSESSID=57420dac0c9f49c5656487698e8ad8db[/L] -
modd3r
őstag
Mint az egyik díjazott, szeretném megköszönni az őszinte véleményeket itt a fórumban, illetve a közönség szavazatokat ott a helyszínen.
Zsoltee10 azt írta, hogy ha elkészül a Chrome Hell, esélyes lesz tavasszal a győzelemre.
Nos, megnyugtatnék mindenkit, hogy tavasszal NEM ezzel a munkával indulok... :)
Képek a rendezvényről + így készült a Chrome Hell....
crow.kepeim.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest