- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
marcee
addikt
A táblázat átnyálazása után én is azt hittem, hogy valami nagy durranás jön. A teszteredményeket látva először a memória sávszél sporoló megoldás hányára gyanakodtam, de szvsz nem az, hanem a hardveres T&L hiánya a legfőbb gond.
Én annó pénzhiányból kifolyólag egy i815 integrált vga-ját használtam 1-1,5 évig. Már annak is iszonyatosak voltak a driver-ei, állandóan bugzott. Időpontot nem tudok mondani, hogy mikor vettem, de akkor az volt a csúcs intel chipset (36+fa volt a lap, szvsz soha többet nem adok ennyit deszkáért) és a teljesítményével nem is volt egy évig különösebb baj, de a driverek nem sokat fejlődtek.
Ha a 865G még mindig ennyire bugzik, akkor nem hiszem, hogy jelenleg olyannyira gyúrna az intel vga driver-re. Lehet, hogy tényleg csak akkor kezdenek el foglalkozni vele, ha a Longhorn miatt esedékes lesz.
Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest