- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
DEE-LEE
csendes tag
SziYa all! Kicsit eltérek az előző témáktol.
Nekem a yelenlegivel együtt ez már a második Giga Byte alaplapom. Tényleg nem 'tulzottan' tuning barát. Viszont nekem ugy tünik hogy cserébe stabilitást ad.
Persze a GB alaplapokkal nem van sok tapasztalatom tsak ugy 2 év. Megyegyzem hogy nekem más P4 lapokkal sem igenvolt még problémám. (na yo hibás darab mindenhol akad) De ez más T-ma.
A guestes fikázásokrol meg tsak annyit hogy... Ez egy táyékoztaó yellegű cikk. Későbbiekben (mint általában) biztos lessznek részletesebb teszt eredmányek is! De havalaki(kik) okosok(ok) minek olvassák az itteni cikkeket, miért nem csinálnak egy sayát web oldalt? Ott ugy fikáznak ahogy akarnak.
Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest