- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
Megjegyzem én nem az az ember vagyok, aki évente cserélgeti a gépét és amiatt aggódik, hogy néhány hónapon belül a felét sem fogja érni. Az előző gépemet 1998 óta használtam egészen mostanáig, most sincs semmi baja, az akkori legjobb konfig volt az is. Ezt sem szándékozom lecserélni 6 évig, így nem haragszom, nem gázoltál bele gyermeki lelkembe, ami egyébként már az Enterprise nevű kedves, ''kezdetleges'' számítógépet is ismerte (máig meg is van) és használta. Én csak azért nevetek rajtad, mert képes vagy ilyen gyermeteg vitákba belekeveredni és időt pazarolni rá (bár most kivételesen én is ezt teszem; önkritikát gyakorolni jó dolog...). Legközelebb tehát, kedves Bagoly, ne üsd olyan dolgokba az orrodat, amikről fogalmad sincs, legfőképpen olyannal, akit nem is ismersz. Üdv: Frosty :t
[Szerkesztve] -
Frosty
aktív tag
Én inkább kiadok egy jó házra többet, minthogy egy randaságot kelljen éveken át nézegetnem. Nekem ilyen van [L]http://www.lian-li.com/products/pcv1000.htm[/L] és nagyon tuti a kinézete is, nem is beszélve arról, hogy nagyon jól hűt. Ráadásul a táp és a vinyók alul vannak egy az alaplaptól elkülönített rekeszben. 12 cm-es ventik hűtik külön a merevlemezeket és külön az alaplapot. A másik meg, hogy a vezetékeknek külön elvezető nyílások vannak, így nincs kuszaság.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Kompakt vízhűtés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest