- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Aktív témák
-
válasz
Don Vittorio #39 üzenetére
ami szerintem kicsit sem praktikus egy ''fotóriporternek''. asszem a gyártó is műtermi és tájképekhez pozicionálja a gépet, az 1d mark II vagy az elődje az 1d készült a fotóriportokhoz. :)
-
nekem picit furcsának tűnik ez: ''Történik mindez úgy, hogy Tajvan nagyjából akkora, mint Svájc, de a dimbes-dombos tájvidék miatt még kevesebb a lakható terület.''
ebből is leginkább a területet nem értem. svájcnak a háromnegyedén az alpok terül el ugye, ami azért még több is mint dimber-dombos táj. a maradék részén élnek és a különféle kisebb-nagyobb hegyi tavakkal osztoznak a lakók és minden más is.
szerintem nem biztos, hogy tajvanon lenne kevesebb a lakható terület...
na mind1, ez picit fura nekem de könnyen lehet tévedek.
ja, meg irigykedek is azért. fatal1tyt meg tuti elvertem volna... ha mással nem egy billentyűzettel :P
Aktív témák
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest