- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
atus
senior tag
Ki az a Zsolt? És miért van 1Ds-e? Grrr... :DDD
Tényleg nem az a kimondott fotóriporter gép. Olyan, mintha 4×5-tel menne focimeccsre.
Najó nem is. Csak az irigység beszél belőlem. Egyébként milyen objektív az, ami veri a $9k gépárat? EF 1200L? ;] -
karib
addikt
válasz
Don Vittorio #52 üzenetére
Többet aludnál, nem lennél ilyen fárasztó :DDD Ez tényleg meredek volt :)
-
engusz
veterán
válasz
Don Vittorio #52 üzenetére
Na ez fájt! :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Most látom hogy Fatal1ty olyan monitoron nyomta,mint az enyém.Gyíííhááá' :D
Még hogy nem lehet a TFT-n játszani :DD -
DaSilva
senior tag
válasz
Don Vittorio #45 üzenetére
Lehet, hogy túl igényes vagyok, nálam a 'nem szánalmas'-hoz kicsit több kell, mint hogy nem okoz közben kárt.
-
fLeSs
nagyúr
ellenfelek holttestébe rendre bele-belelőtt még egy-kettőt, és tette ezt rendszeresen.. én meg csak néztem, és nem értettem..
Ezt mások is csinálják, pl. én. :D Ez az elején amolyan felsőbbrendűségérzetet (én vagyok a jobb, inkább ne kelj fel) akar sugározni, később már csak megszokásból csinálja az ember. :DD -
válasz
Don Vittorio #39 üzenetére
ami szerintem kicsit sem praktikus egy ''fotóriporternek''. asszem a gyártó is műtermi és tájképekhez pozicionálja a gépet, az 1d mark II vagy az elődje az 1d készült a fotóriportokhoz. :)
-
nekem picit furcsának tűnik ez: ''Történik mindez úgy, hogy Tajvan nagyjából akkora, mint Svájc, de a dimbes-dombos tájvidék miatt még kevesebb a lakható terület.''
ebből is leginkább a területet nem értem. svájcnak a háromnegyedén az alpok terül el ugye, ami azért még több is mint dimber-dombos táj. a maradék részén élnek és a különféle kisebb-nagyobb hegyi tavakkal osztoznak a lakók és minden más is.
szerintem nem biztos, hogy tajvanon lenne kevesebb a lakható terület...
na mind1, ez picit fura nekem de könnyen lehet tévedek.
ja, meg irigykedek is azért. fatal1tyt meg tuti elvertem volna... ha mással nem egy billentyűzettel :P -
Don Vittorio
őstag
válasz
Don Vittorio #37 üzenetére
Tehát akkor Canon EOS-1DS. :)
-
Veron
addikt
Ő counter-strikeban is nagyon nagy név volt.
Amugy ha mar játékosokrol beszélünk, counter-strikeban mar nagyon nagy pénzek forognak a legjobb játékosok között. Például az egyik legjobb amerikai gamer asszem Bullseye évi 10 millió forintot kap azért hogy egy csapatban játszom (na meg a gépet, a mecskre való utazást sponzor áll, a külföldi versenyek összdijjazása is elég rendes összeg.. )
A másik hogy már ugy igazolnak jobb játékosokat, mint a fociban, kemény pénzért szerződést kapnak meg minden...
És a világ legjobb csapatának ( sk ) nevével fémjelzet ''gaming kit''-et lehet venni, mint fociban mezeket.... (csak itt egérpadot, egeret, csukoltámaszt....) -
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz
Don Vittorio #33 üzenetére
hogy olyan képeket csinálhass, h mások ne higgyék el!.. :)
egyenként leszámolod a hajszálakat, olyan.. :)
jah, és van hozzá egy olyan obi, ami a gép árát is veri.. :) -
keopsz
HÁZIGAZDA
ja, és halkan megjegyzem, h lehet, h el tudjuk hozni a fatal1ty-t magyarországra, de ez még nem bizonyíték, és még csak ígéretnek sem teljesen az.. felvetettük, és nem dobták vissza az ötletet.. szóval lehet edzeni keményen, bár a srác tényleg nem normális.. :DD
egy sima mx700as logitech-hel tolta, piros színűvel, egy x170es neovo-n.. -
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz
Don Vittorio #30 üzenetére
az itt annyi, mint egy egyágyas. de ablak nem jár hozzá. :C
-
keopsz
HÁZIGAZDA
a fatal1ty-hez még annyit, h a srácot istápoló stábnak asszem 10 évre van szerződése az abittal, és tényleg nem csak arról van szó, h vele marketingelnek. ténylegesen az ő szempontjaik szerint készülnek majd a lapok és a vga-k (kevesebb pci-jal, saját layouttal..), a házat a lianli teszi majd le az asztalra, míg a hangcuccos kapcsán még nem jutottak nyugvópontra, egyelőre még nincs meg a gyártó.
kérdeztem a felelős embert (aki annyira képben volt magyarból, h még azt is elengedte 3-4 sör után, h ''ágyilág zokni vágyok'' :DD), h mire lesz jó egy fatal1ty név, amikor a srác már most 23 éves, és bár elképesztő, amit művelt, de sztem 1-2 év múlva tuti lesz egy kis kínai, aki godlike botnak született, és lemossa majd szegényt.. de ő megnyugtatott, h nem a név a lényeg, hanem az, h a világon először neki jutott eszében, pontosabban: ő tudta keresztülvinni ezt a dolgot elsőként, a fatal1ty széria pedig a gamereknek tervezett vasak globális elnevezéseként él majd tovább.
hozzátesszük, mert ő is hozzátette, h tárgyaltak ők az msi-vel és a gigabyte-tal is, de azok lúzerek voltak, és nem értették a lényeget. :)
fatal1ty egyébként szerény gyereknek tűnt - live, míg amikor az ut-vel nyomult, a kivégzett (szó szerint, hiszen a party résztvevői között nem akadt vele egy súlyú spieler) ellenfelek holttestébe rendre bele-belelőtt még egy-kettőt, és tette ezt rendszeresen.. én meg csak néztem, és nem értettem.. -
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz
Don Vittorio #27 üzenetére
sőt, támadt egy remek ötletünk a jövőre-vel kapcsolatban, de erről majd inkább live. :)
a hongkongi mixergyerekről (és még mi minden másról!.. :) ) majd tolok fel videót a site-ra, és idővel az itt (eddig) készült 5-6 giga képből is gyártunk vmi hasznosat.. (a zsolt 11megapixeleseket lődöz, de egy nap akár 400at is! :DD)
a hely egyébként carnegie's, de nem para. :)
ja, és a mostani szállásunk reggelivel és freenettel is 13k ft alatt van egy nap, 2 személyre, ami elég penge, tehát ezzel jövőre se lesz gond.. -
Don Vittorio
őstag
Na, vissza az eredeti témához:
Parci! Jövöre dupla gárda megy. Én tutira megyek bulizni, ti meg nyugodtan írhatjátok a szállodában a cikkeket... :) -
_Volkovy_
nagyúr
Kösz Bash :)
Ugye ez a Focus nem a kocsija?
[L]https://secure.convergence.net/fatal1ty/gallery.asp?gid=4[/L]
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Akit érdekel itt mindent megtalál Fatal1ty-ról: [L]https://secure.convergence.net/fatal1ty/default.asp[/L], ne offoljuk szét a topic-ot.
-
_Volkovy_
nagyúr
Fatality,kész..
De szerintem Polo nagyobb ász volt Q3-ban(magánvélemény). -
-
esteban
senior tag
Megj.: a mentalitas igen mas mint Europaban, de ez nem mindig pozitiv, hogy csak a peldanal maradjak, a kedves dolgozo munkahelyvaltas alkalmaval viszi a regi ceg belso informacioit is ...
ps.: del korul a kiallitason is alszanak az asztalon? :D -
csudri
őstag
Azért kíváncsi lennék erre a Fatal1ty emberkére in the real world. Ha 8-14 órát szarakszik a gép előtt előtt egy nap, elég antiszociális figura lehet. Elég kockafejűnek is tűnik a hiv. oldalon található képek alapján is. Ettől kell úgy elájulni? Szánalmas!
a fent elhangzottakra persze érvényes az SZVSZ
A cikk amúgy baromira teccik, kifejezetten élvezetes ilyet is olvasni itt a PH!-n. Azért egy két illuminált arcot ábrázoló képet majd betehetnétek. :D
[Szerkesztve] -
KEndre
HÁZIGAZDA
Az egyik képen látom, hogy Tajpejban is ismert a ''Megy a gőzős, megy a gőzös Kanizsára''.. :DD
E. -
Szeke
senior tag
a fórumokon vívott harcias hitviták - legalábbis innen nézve - teljesen feleslegesek, hiszen amíg ott a fórumozók széttépik egymást, a gyártók itt közösen buliznak.
Ez tetszik. Már látom lelki szemeim előtt ;] -
fLeSs
nagyúr
Amíg Q3-aztam, addig Fatality volt a nagy követendő példám, ugyanis abban is ő volt a világ legjobbja egy ideig.
-
Sanya
nagyúr
és jól éreztétek magatokat a bulin?
-
_Volkovy_
nagyúr
Nagy élmény lehetett.Tényleg.
De azt ne felejtsétek el,hogy a említett cégek öldöklő harca nem a Computexen zajlik,hanem a hardverboltokban.:P -
Fr4G
aktív tag
Nagyon tetszett a cikk! Tényleg élvezet volt a gyártókról olvasni így ''más'' szemszögből és az első oldalon lévő írással is csak egyet tudok érteni.
U.i.: Azért a smileytol sem kene ennyire tartozkodni sztem:) -
Docci
senior tag
Élvezet volt olvasni a cikket,ami végre nem csak a hw-ről szólt.(több ilyen cikk is elférne itt -szvsz-)
Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest