- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
A hang úgy általában mostohagyerek Linuxon, nekem is állandóan machinálnom kell vele, mert hol elfelejtik a programok melyik kimenetet kéne használni, hol önhatalmúlag átállítják (mert egy másik program lefoglalta az alapértelmezettet
), hol szimplán nem szól amíg újra ki nem választom a megfelelő kimenetet... annak fényében hogy hányszor álltak már neki a hangrendszer megreformálásának...
#35 morgyi: Mindig is utáltam az a hozzáállást, hogy rendszeres időközönként "meg kell újulni". Ha van jobb ötlet akkor nanáhogy, de szétbarmolni dolgokat csak azért hogy más legyen? Marhaság. Persze mindig előkerülnek akiknek minden bejön ami új, pusztán azért, mert más. Gondolom az ilyen mentalitású emberek miatt életképes ez a koncepció.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Gentoonál is voltak (vannak?) bináris kernel csomagok, nem kötelező sajátot fordítani.
Ami tetszik, hogy a zárt meghajtók gondolom frissülnek a semi-rolling koncepció miatt, Ubuntu-n és származékain sajnos a kiadás pillanatában fixálják a csomagok főverzióit, és mivel a Mint LTS alapokra váltott, így 2016 áprilisáig nem lesz új zárt meghajtó. (tudom rá lehetne barmolni a rendszerre a legújabbat, de nem éri meg a nyűgöt és a kockázatot)Ez az új kinézet meg a M$ új lapos designját másolja, nem kimondottan rossz, de nekem túl unalmas. Ez a minimalizmus a mai hardware-ek mellett elég érthetetlen.
#26 morgyi: Annál jobban örülök, hogy BB-re váltottam egy újabb Androidos telefon helyett.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez akkor a Gentoohoz hasonlóan optimalizálja a kernelt az adott platformra és forrásból telepíti a csomagokat?
GUI tekintetében nálam a non-plus ultra az amikor nem akarom szétszedni és újra összerakni magamnak.
Egyébként így ránézésre a KDE semmit sem változott az elmúlt kb. 10 évben.
#18 morgyi: A HazeOS-ben még lenne némi fantázia, de ez a PapyrOS olyan, mintha a Unityt keresztezték volna a Modern UI-val... és erről egy aláírás jut az eszembe: "...ment a sánta, és hátára vette a púpot" Nem csak használhatatlan, de legalább ronda is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűnyíró topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest