- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DarkByte addikt válasz  VaniliásRönk

üzenetére VaniliásRönk

üzenetéreÍzlések és ficamok  Nekem is nagyon bejön a PapyrOS, kíváncsi leszek az Alpha-ra, elvileg hamarosan jön. Szeretem a Lollipop Android kinézetét. Bajban is vagyok hogy Nexus5-ról milyen kétkártyás mobilra váltsak mert elég kevés mobil ad ilyen alap Android kinézetet úgy hogy mellé még gyors is, erős a hardver és a gyártó nem rakta tele minden szeméttel. Hátha a Google I/O-n bemutatnak valami kétkártyás Nexus-t, az Android 5.1 egyik plusz feature-e a multi SIM támogatás natívan. Nekem is nagyon bejön a PapyrOS, kíváncsi leszek az Alpha-ra, elvileg hamarosan jön. Szeretem a Lollipop Android kinézetét. Bajban is vagyok hogy Nexus5-ról milyen kétkártyás mobilra váltsak mert elég kevés mobil ad ilyen alap Android kinézetet úgy hogy mellé még gyors is, erős a hardver és a gyártó nem rakta tele minden szeméttel. Hátha a Google I/O-n bemutatnak valami kétkártyás Nexus-t, az Android 5.1 egyik plusz feature-e a multi SIM támogatás natívan.
- 

CPT.Pirk Jómunkásember válasz  VaniliásRönk

üzenetére VaniliásRönk

üzenetéreA CCR-es közösségi tároló tartalmát telepíti forrásból, ez majdnem ugyanaz, mint az Arch AUR tárolója, onnan lehet is csomagot importálni a CCR-be nagyon könnyen. 
 Ez a módszer megengedi, hogy belenyúlj a program telepítési adataiba is, lehet módosítani a pkgbuildot ha akarod. Igaz, nagy méretű programok fordítása eltart egy darabig. A kernelelt bináris formában kapjuk, azt nem optimalizálja a gépre. Mondjuk ez miatt simán át tudtam vinni Chakrát egyik gépről a másikra, telepítés nélkül. A KDE azt a vonalat viszi tovább, ahogy szerintem ki kell néznie egy asztali környezetnek. Amúgy kinézet meg majd lehet most meg fog változni, lassan Chakrára is megjön a Plazma5:  [link] [link]
 Ami jó, azon ne változtassunk! gzbotii: hehe, köszi zöld vérű barátom! Lewzke: nagyon kevés lehetőség van benne a GUI-n. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem is nagyon bejön a PapyrOS, kíváncsi leszek az Alpha-ra, elvileg hamarosan jön. Szeretem a Lollipop Android kinézetét. Bajban is vagyok hogy Nexus5-ról milyen kétkártyás mobilra váltsak mert elég kevés mobil ad ilyen alap Android kinézetet úgy hogy mellé még gyors is, erős a hardver és a gyártó nem rakta tele minden szeméttel. Hátha a Google I/O-n bemutatnak valami kétkártyás Nexus-t, az Android 5.1 egyik plusz feature-e a multi SIM támogatás natívan.
 Nekem is nagyon bejön a PapyrOS, kíváncsi leszek az Alpha-ra, elvileg hamarosan jön. Szeretem a Lollipop Android kinézetét. Bajban is vagyok hogy Nexus5-ról milyen kétkártyás mobilra váltsak mert elég kevés mobil ad ilyen alap Android kinézetet úgy hogy mellé még gyors is, erős a hardver és a gyártó nem rakta tele minden szeméttel. Hátha a Google I/O-n bemutatnak valami kétkártyás Nexus-t, az Android 5.1 egyik plusz feature-e a multi SIM támogatás natívan.