Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Valaki a fórumban csinál CK patchsetes kernelt [link], de ezen kívül a sima kernel van, más nincs ha jól tudom. A Gentoo-t nem próbáltam még, azt nem ismerem ezen a téren. Ez a cucc az Arch közösségi tárolójából származik.
Igen, a driverek frissülnek. Meg is lepett, mikor Ubuntun jöttek a xorg edgers ppa-s kérdések, először nem esett le, hogy ott nem frissülnének ezek a dolgok. Mondjuk mikor utoljára Ubuntut használtam, akkor még nem tűnt fel ez a dolog.
Chakrán egyébként úgy van, hogy nem rohantak pl. a Xorg verzió frissítésével, így jelenleg is tudod használni a Catalystot, ellentétben az Archal, mert most per pillanat náluk 1.17-es Xorg van, a Catalyst meg még csak az 1.16-ot támogatja.A lapos designot meg majd meglátjuk. Én kritikus vagyok a designok terén a dolgokkal.
Pl.:
2.3-as android még jól nézett ki, a menüket lehetett színes ikonokkal gazdagítani, na onnan már csak leépülés van.
Win7 Aero felülete bár elég kevés dolgot tud, de legalább normális asztali környezet. 8..10 meg maga a színes borzalom.
A normálisan kinéző Gmail is átment ilyen lapos szemétbe, ami ma a divat.Kíváncsi leszek milyen lesz a Plazma5 a Chakrán, szándékosan nem néztem meg olyan disztrót közelebbről, ami már átállt rá.
vinibali: passz, többet kellene erről tudni. Esetleg tehetsz egy próbát a Chakra live verziójával pendriveról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő