- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valzor
aktív tag
Köszi a beszámolót, tényleg nagyon állat ez a hely!
-
Emtra
tag
Tojást kellet volna sütni a motorháztetőn mint a filmekben
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
errorcode06 #21 üzenetére
Jó hát ilyet városban nem lehet látni a fényszennyezés miatt.
-
Matada2.3
veterán
Nem vagytok semmik
De elmennék én is egyszer
-
Tomi_Ohl
veterán
Mostmár nekem is célom egyszer eljutni ezekre a helyekre.
-
wlandroid
tag
Az első képen melyik motoros Bog és melyik Bocha?
-
sBc
aktív tag
Tetszik!
-
gepardlacee
tag
A környéken például a Fertő partján is lehet próbálkozni, a települések többségén már korszerű ledes fényforrások vannak, amik nem szórnak mindenfelé, csak oda ahova kell.
-
kcsa
veterán
válasz
errorcode06 #3 üzenetére
Az sajnos kevés. Európában sajnos kevés az a terület, ahol nincs erős fényszennyezés, itthon is a Zselic az egyetlen lehetőség, az sem tökéletes, de legalább van
-
HoaryFox
őstag
Még jó, hogy nem élt az a medve
Mit érne a MA Bog nélkül? -
saelin
veterán
Nem gondoltam volna, hogy a semmi is tud gyönyörű lenni... Pedig tud!
-
lambda5
tag
Azért, hogy egy ilyen helyen figyeljem meg a csillagokat én is fizetnék szó nélkül...
Sajnos hiába mész egy tanyára.. a páratartalom és a fényszennyezés miatt nem ugyanaz a látvány.Az aszfaltról meg annyit: Technológiai fegyelem és karbantartás...ez hiányzik Mo.-n.. sajnos.
-
Zolik
senior tag
az a durva, hogy az amcsiknál még a sivatag közepén is jobb minőségű aszfalt van mint nálunk néhány főúton...
-
kezo79
csendes tag
Szerintem a kitrókátok inkább egy coyote. Magyarul prérifarkas. Vagy steppenwolf... :-)
-
Pityukaka
tag
Most Almera vagy Altima?
-
kcsa
veterán
Pedig esküszöm fizetnék a csillagfigyelős helyért. Még soha nem láttam azt az égboltot, amit a fényképeken mutatnak, hogy látszanak a csillagok, a tejút és a többi dolog.
-
osztraksajt
őstag
2 éve nyáron júniusban voltam arra, az biztos hogy semmi pénzért nem ültem volna le az aszfaltra, de még ki sem szívesen szálltam a kocsiból, 2 héttel azután le is zárták a hőségre való tekintettel. Ki volt írva hogy kapcsoljuk ki a klímát, mert a motor túlhevülhet.
Egyébként tényleg monumentális, a horizont annyira messzire van miközben semmi nem töri meg, hogy szó szerint nehezen fogadja be a szem, különösen ha a teknő egy kicsit magasabbik széléről néz le rá.
Tényleg szürreális volt nézni a GPS-en ahogy a szintkijelzés mínuszban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest