- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
A steam statisztikákkal csak annyi gondom szokott lenni, hogy soha nem írják, hogy mennyi felhasználóról készült. Több, mint 10 éve használom a steamet, de eddig kb ötször futott, pont egy felmérésnél a kliens, így csak 5 felmérésben szerepeltem, pedig havonta készül statisztika.
-
HDAdriano
tag
Pont ezt néztem Gamernexus-tól.
A 16:9 leuralja a piacot, de az is igaz, hogy ezek a panelok olcsóbbak.
Az, hogy hát ez valszeg 1 millió körül meg fog állni annyiért az ember mit vesz az már szíve joga.
Mondjuk 1 ok azért az OLED 21:9 mellett is szól, ha 16:9 tartalom megy rajta a szélek kikapcsolnak lényegében(egyet fizet kettőt kap)
A hajlítás meg akkor szerintem szubjektív, ahogy te is mondtad neked pl mindegy. -
HDAdriano
tag
Biztos vagyok benne, hogy más élményt ad, de az átlag ember szerintem 16:9 mellé fog állni ha vásárlás előtt áll, de ha csak az eladásokat nézzük, több panelt adnak el 16:9-ben mint 21:9-ben, nem?
A másik problémám miért kell hajlítani a panelt? VA panel-nél ott az volt az érv, hogy a szélek betekintése szöge miatt ott már változott a szín és ezért kellett a szög. Itt viszont pont QD OLED-nél a betekintési szögek elvileg a legjobbak amik lehetnek, vagy azért kellene mert szegény ember ne forgassa a fejét annyira?
*
ROBOTER: Ha a 4K-t el is engedjük csak annyit kellett volna csinálnia a Samsungnak, hogy a széléből levág egy picit és kész WQHD monitor 2021-re vették volna az ember mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Whisky topik
- Energiaital topic
- Milyen videókártyát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen routert?
- Steam topic
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged