- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HDAdriano #12 üzenetére
Nekem nagyon tetszik az ultrawide képarány, de amilyen beteg árviszonyok uralkodnak a monitor és a GPU piacon, én ki akarok szállni és át akarok váltani a legkisebb LG Oled TV-re.
Ami a legnagyobb gond, hogy semelyik konzollal nem lesz normálisan kompatibilis és itt nem csak az ultrawide képarányra gondolok, hanem hogy a konzol nem tud neked 1440p-s képet kiküldeni rá, 1080p meg nem szép rajta.
Szóval ha tudod, hogy csak PC monitornak használod majd, akkor tényleg nagyon jó, de ha más alternatívák felé is kacsingatsz, akkor univerzálisan használva nem a legideálisabb választás.
-
sixpak
nagyúr
A hajlítás szerintem csak a fenszi faktor miatt van, jobban el lehet adni, gémereknek pláne.... mondom ezt úgy, hogy nekem is hajlított a mostani kijelzőm, de az első ultrawide-om lapos 34 inches volt, a jelenlegi 35 inch curved, de őszintén szólva, nekem jó volt a flat is...de hátrányát sem tapasztaltam, úgyhogy nagyon nem érdekel a dolog.
-
-
sixpak
nagyúr
Játékra van, arra meg elég suta a 16:9 ratio, szerintem azért.
21:9-ben egészen más élmény játszani, persze a támogatási lista még mindig foghíjas, játékok terén, de én pl. 5 éve kukáztam végleg a 16:9-et, de már akkor is csak 100 játékból 1 nem támogatta, mára már ennél is jobb a helyzet...legutolsó pc-s játék, amit vásároltam és nem volt benne UW support, az a Detroit Become Human volt, de 2 perces mókolással megoldható az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest