- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDAdriano
tag
Pont ezt néztem Gamernexus-tól.
A 16:9 leuralja a piacot, de az is igaz, hogy ezek a panelok olcsóbbak.
Az, hogy hát ez valszeg 1 millió körül meg fog állni annyiért az ember mit vesz az már szíve joga.
Mondjuk 1 ok azért az OLED 21:9 mellett is szól, ha 16:9 tartalom megy rajta a szélek kikapcsolnak lényegében(egyet fizet kettőt kap)
A hajlítás meg akkor szerintem szubjektív, ahogy te is mondtad neked pl mindegy. -
HDAdriano
tag
Biztos vagyok benne, hogy más élményt ad, de az átlag ember szerintem 16:9 mellé fog állni ha vásárlás előtt áll, de ha csak az eladásokat nézzük, több panelt adnak el 16:9-ben mint 21:9-ben, nem?
A másik problémám miért kell hajlítani a panelt? VA panel-nél ott az volt az érv, hogy a szélek betekintése szöge miatt ott már változott a szín és ezért kellett a szög. Itt viszont pont QD OLED-nél a betekintési szögek elvileg a legjobbak amik lehetnek, vagy azért kellene mert szegény ember ne forgassa a fejét annyira?
*
ROBOTER: Ha a 4K-t el is engedjük csak annyit kellett volna csinálnia a Samsungnak, hogy a széléből levág egy picit és kész WQHD monitor 2021-re vették volna az ember mint a cukrot. -
HDAdriano
tag
2 év és talán lesz is normális OLED monitor.
Egyébként valaki tudja miért erre a panel méret gyártására esett a Samsung Display választása? 4K 32"-os panelre több lett volna az érdeklődés szerintem vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest