- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
+1
A probléma az, hogy az emberek általában nem értenek a tudományokhoz, ugyanakkor -pontosabban, éppen ezért- megesznek minden marhaságot amit "ezós Incike" zagyvál össze a blogjában...
Ez pont olyan, mint az "E" szám misztéria...Minden szar aminek "E" száma van, mert valami idióta egzszer leírta ezt valahol, de az már senkit sem érdekel, hogy ez csak egy szabványosítási rendszer, ahol az "E" betűs kód számos esetben csak egy szimpla és természetes, ha úgy tetszik BIO összetevőt takar. -
törölt tag
Én ezt olyan helyen tudom elképzelni, ahol nincs az embernek saját kertje és kénytelen egy hűtő helyett fűtőszekrényben termelni magának a zöldséget ha akar. Akinek viszont van udvara az kapáljon.
Bár ez is kérdéses, hogy amit megtermel a szekrény az mennyi embernek mennyi időre elég és mennyi idő alatt nő ki újra. Öreganyámnak is volt kiskertje, de az év 300 napján a piacról vásárolt, mert a kiskert nem termelt ki többet... Kérdéses mennyire termelőképes egy szekrény méretű dolog, hacsak nincs széttápozva meg génmódosítva.A VW dízelbotránynál az amcsi fórumokon mikor köpködtek rájuk, én is linkelgetem vissza tucatszám a kályhacsöves Cummins, Detroit diesel 6-8 hengeres pickupok, truckok füstokádó videóit, hogy van nektek saját dolgotok amivel foglalkozni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest