Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz Geller72 #15 üzenetére

+1 :K

A probléma az, hogy az emberek általában nem értenek a tudományokhoz, ugyanakkor -pontosabban, éppen ezért- megesznek minden marhaságot amit "ezós Incike" zagyvál össze a blogjában...
    Ez pont olyan, mint az "E" szám misztéria...Minden szar aminek "E" száma van, mert valami idióta egzszer leírta ezt valahol, de az már senkit sem érdekel, hogy ez csak egy szabványosítási rendszer, ahol az "E" betűs kód számos esetben csak egy szimpla és természetes, ha úgy tetszik BIO összetevőt takar.

törölt tag

válasz Geller72 #8 üzenetére

Én ezt olyan helyen tudom elképzelni, ahol nincs az embernek saját kertje és kénytelen egy hűtő helyett fűtőszekrényben termelni magának a zöldséget ha akar. Akinek viszont van udvara az kapáljon.
    Bár ez is kérdéses, hogy amit megtermel a szekrény az mennyi embernek mennyi időre elég és mennyi idő alatt nő ki újra. Öreganyámnak is volt kiskertje, de az év 300 napján a piacról vásárolt, mert a kiskert nem termelt ki többet... Kérdéses mennyire termelőképes egy szekrény méretű dolog, hacsak nincs széttápozva meg génmódosítva.

A VW dízelbotránynál az amcsi fórumokon mikor köpködtek rájuk, én is linkelgetem vissza tucatszám a kályhacsöves Cummins, Detroit diesel 6-8 hengeres pickupok, truckok füstokádó videóit, hogy van nektek saját dolgotok amivel foglalkozni kellene.

Új hozzászólás Aktív témák