Új hozzászólás Aktív témák
-
Duddi
aktív tag
válasz
hombre[EU] #39 üzenetére
Bocs közben szerkesztettem egyet a kommenten.
A lényeg hogy 1080p esetében 60 fps mellet 4 sugarat tud számolni pixelenként ami szerintem elég karcsú.
Hogy a jövőben ez mire lesz elég? Hát szerintem az előtérben lévő tárgyak (kézben tartott fegyver) felületének csillogásait renderelni.
A 2080ti 2* ekkora GigaRays/sec el bír és az is beesett az elején 60 fps alá úgy hogy csak a jelenet egyes részeit kellett tükröződéssel ellátni.
Csodát nem várok ettől a teljesítménytől. Ott van és be lehet kapcsolni vele az RTX funkciót.
-
Duddi
aktív tag
válasz
hombre[EU] #23 üzenetére
Azt hogy BF5 1080p max ban és low raytrace mellett nem lesz csak 30 fps esed ha szerencséd van.
A GigaRays/sec egy új teljesítmény mérőszám amit az Nvidia talált ki a sugárkövetési teljesítmény számszerűsítésére kb annyit tesz hogy a hardver másodpercenként hány sugarat képes kiszámolni.
Ha hinni lehet a nevének akkor milliárd sugár / másodperc és abból 51080p az 2.073.600 pixel 1000ms/sec / 60FPS = 16.666.. ms per frame re jön ki a fream time
tehát 1 másodperc alatt 60*2073600= 1.244.161.000 pixel / percÍgy azt kapjuk hogy az az 5 GigaRays/sec 1080p esetében pixelenként 4 sugárra elég 60fps mellett.
Hogy ebből mit lehet kihozni azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest