- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Jájjj. Gari lejárta után újra akarnád pasztázni, hogy jobbak legyenek a hőfokok idegőrlő menet lesz.
szerk.: De legalább megvan a magyarázat a 350 dodóra. Millió csavar van benne, extra kábel ragasztás, plussz kábelstabilizátor műanyag vackok, hővezető pad-ek, mit felejtettem ki?
Ez minimum +2 ember a gyártósoron.
-
Televan74
nagyúr
Hát a videót megnézve, eléggé gáz, főleg akkor ha tényleg a garancia idő lejárta után újra szeretnéd pasztázni. A csatlakozó nem annyira gáz szerintem,eléggé masszívan van rögzítve abba a műanyagba. Tény hogy nem a legjobb megoldás,de valahol költség csökkentést hajtottak végre, főleg akkor ha tudjuk hogy a 2070 -nek a 83% tudja a kártya.Így nem terveztek és gyártottak rá külön hűtőt,ami miatt be kellett ilyen trükköket is vetni.
Én még mindig a Zotac -ot várom,az Nvidia hűtési megoldásai sosem érdekeltek.Kösz a videót,sok mindenben tisztábban látok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest