- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNS_65
senior tag
Pont ezért írtam én is hogy fura hogy a 2070 fenekében van a 2060.
A 1070 és 1060 között meg kész szakadék volt teljesítményben (változnak az idők....)
Sztem valamivel villantani kellett a CES-en, és azért a 60fps 1440p ultra BF5 alatt 350 usd-ért, na ezzel azért ki lehetett állni a tömeg elé. Az más kérdés hogy hazai viszonylatban ez sem lesz kevés pénz, de ez már másik történet. -
Televan74
nagyúr
Megnézed a két kártya adatait, akkor nem is olyan nagy meglepetés hogy nincs akkora szakadék. A 2060 esetében beérik szerényebb haszonnal,a 2070 -nél meg vastagabban fogott a ceruza, win-win helyzet az Nvidiának. Mert a 2060 -nal fog átcsábítani radeon tulajokat is,és a 1080 tulajdonosok is talán könnyebben mozdulnak a váltás/vásárlás irányába.
-
pengwin
addikt
Azt sem szabadna kihagyni ezekből az okfejtésekből, hogy a középkategória sem azt jelenti, mint akár csak 3-4 éve.
Már elég olcsón lehet 1440p kijelzőkhöz jutni, az FHD inkább belépőszintre szorul a monitorpiacon, és ezért teljesen jogos többet elvárni a középkategóriától. Kúsznak lefelé az árkateóriákon a felbontások, a videókártyák teljesítményének is követnie kell(ene) őket. -
törölt tag
Lényegében ugyanezt mondom, ez már rég nem középkategória attól, hogy xx60. A legtöbb ember igényeihez ez már bőven overkill, épp ezért nem értem én sem a "hát már a középkategória sem megfizethető", meg a "megyek inkább konzolra" dolgot, mert a konzolhoz hasonló teljesítményt még mindig az 50-60 ezer Ft-os kártyák környékén kell keresni. (sőt, ha sima PS4-ről és Xbox One-ról van szó, lehet még 40 alá is menni, és a használtpiacról még szó sem esett)
-
RafaelEKH
tag
Remélem igazad lesz. Nekem 1080Ti-m van. 980Ti-ről váltottam és már ott is volt egy kisebb árlépcső amit még benyeltem, de a 2080Ti-re váltás egyszerűen nem fér bele. Ilyen áron biztos nem. 2080-ra váltani meg minimális teljesítmény növekedés +RTX szintén nem. Tehát a szavazatot leadtam. A 1180Ti még talán, bár nem vagyok meggyőzve teljesen. Ha 7 nm-en tudnak egy szépet lépni és az árak is kicsit gatyába rázódnak akkor lehet, hogy fejlesztek én is. Sajnos egyre drágább ez a hobbi és nem csak videókártya téren. De hát ez van, amíg bírja az ember csinálja aztán vesz egy PS-t vagy tököm tudja
-
RafaelEKH
tag
Az a baj ezzel a hozzáállással, hogy úgy állítod be, hogy így van rendjén, miközben régen ugyan azért a pénzért több teljesítményt kaptál az új szériával. Most ugyan azért az árért kb megveszed ugyan azt a teljesítményt, pl. 2080 - 1080Ti és a nagyobb teljesítményért meg fizeted a pofátlan felárat. Nagyon nincs ez így rendjén. Pár év és egy X080Ti egy millió fölött lesz, de majd örülhetünk mert az X050Ti 200 ezerért hozza a 1080Ti teljesítményét....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest