- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én üzleti felhasználásról nem beszéltem. Nincs lehetőségem olyan mértékben magas üzleti körökben megjelenni, ahol tolmácsok is forognak, legalábbis eddig nem volt, hogy pontos legyek. Így véleményt alkotni erről nem tudok.
Egyébként 220 dollár (a nem lejárós tanulós programmal és postával, vámmal együtt) nem olyan sok a szerkezetért, ha valaki rendszeresen (értem ez alatt évente legalább egyszer) meg külföldiába nyelvtudás nélkül mondjuk nyaralni. Az imént nem gondoltam át eléggé az ár/haszon tényezőt. Ha csak magunkat veszem, hogy minden évben sikerül legalább egyszer elutazni, és egyik évben Erdély, ahol néha beleszalad olyanba az ember, aki ha tud, akkor sem szólal meg magyarul, a másikban Görögország, harmadikban Horvátország, meg esetleg még belevesszük a németeket is, akik angolul sem szólalnak meg sok helyen, még ha perfektek is egyébként belőle, akkor megérhetné esetleg, csak lehet, egy évben a Tiszaparton kellene nyaraljunk hogy megvehessük.
Na jó, ez nyilván túlzás, de azért nem hiszem, hogy sokan szívesen számolnak 60-70 ezres többletköltséggel ezért a kényelemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest