Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én üzleti felhasználásról nem beszéltem. Nincs lehetőségem olyan mértékben magas üzleti körökben megjelenni, ahol tolmácsok is forognak, legalábbis eddig nem volt, hogy pontos legyek. Így véleményt alkotni erről nem tudok.
Egyébként 220 dollár (a nem lejárós tanulós programmal és postával, vámmal együtt) nem olyan sok a szerkezetért, ha valaki rendszeresen (értem ez alatt évente legalább egyszer) meg külföldiába nyelvtudás nélkül mondjuk nyaralni. Az imént nem gondoltam át eléggé az ár/haszon tényezőt. Ha csak magunkat veszem, hogy minden évben sikerül legalább egyszer elutazni, és egyik évben Erdély, ahol néha beleszalad olyanba az ember, aki ha tud, akkor sem szólal meg magyarul, a másikban Görögország, harmadikban Horvátország, meg esetleg még belevesszük a németeket is, akik angolul sem szólalnak meg sok helyen, még ha perfektek is egyébként belőle, akkor megérhetné esetleg, csak lehet, egy évben a Tiszaparton kellene nyaraljunk hogy megvehessük.
Na jó, ez nyilván túlzás, de azért nem hiszem, hogy sokan szívesen számolnak 60-70 ezres többletköltséggel ezért a kényelemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Eladó ESR Halolock Tough Case Iphone 16 Pro Max
- Paidashu 10600mAh, Gyorstöltős PowerBank - Szettben olcsóbb!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gyári Honor / Huawei 88W supercharger
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest