- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Olyan szempontbol igen, hogy alacsonyabb fogyasztas miatt talan több magot tudnak egymas mellé pakolni, már ha cpu szempontbol jobban sikerul a 7 nano. Habár jobban örülnék drasztikus orajeljavulasnak vagy ipc javulasnak, mivel még a jelenlegi 8 magos cuccokat se hasznalja ki sok minden, nem sokat nyerünk a 10-12 magra való ugrassal.
Egyebkent az is lehet lehet hogy altalanos a problema, olvastam olyasmit, hogy a TSMC 7 nanora nehez chipet összerakni.
-
Sinesol
veterán
Nem tudom mennyire jo az a 7 nano, vagy mennyi lehet a valóságban, elvileg azzal jön az uj AMD vga es azzal együtt is nagyobb a fogyasztasa, mint az azonos teljesitmenyu RTX2080-nak. Itt mar azzal sem lehet takarozni, hogy szamitasi teljesitmeny, mivel az rtx is tele van pakolva minden jóval. Bár lehet csak a GCN-hez való ragaszkodas húzza le az egészet.
-
Sinesol
veterán
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
Hmm, ezen sikerült átsiklani.
-
Sinesol
veterán
Amúgy az igp nem azt jelentené, hogy a procinak a része? Akárhogy is nézem külön láthatóak a képen, már ha a kisebb kocka a grafikus rész...
Egyébként ha jól tudom a Cascade Lake hozza el az Optane memóriaként való támogatását, ez lehet elég is lehet, hogy derékba törje az AMD még csak bimbózó szerverpiaci terveit és asztalon is érdekes lehet, ha az IceLake is megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest