- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SliM
csendes tag
A leírása szerint még a Z5 Premium-mal sem használható, ergo XZ Premium-mal sem: [Zeiss VR One Plus Specification]
-
SliM
csendes tag
Most akkor VR One ahogy a cikkben is említve van, vagy VR One Plus, ahogy a cikkben lévő fotón látható
-
szupermacs
veterán
Xbox One-hoz is jöhetne valami ilyesmi. De már ez a PC-s megoldás is király.
-
cinemazealot
addikt
Amazonról vagy valahonnan itthonról? Milyen telefonnal használod? Összehasonlítási alapod van pl. egy Gear VR-ral?
Furi viszont, hogy egy Amazonos vásárló szerint már 2016 decembere óta használja. E szerint ez mégsem annyira új? Meg azt is olvasom, hogy pl. a szemtávolságot nem lehet állítani?
B@$$zus, én valamit nagyon átaludhattam, ez már 2014 óta létezik!
-
MasterPG
újonc
válasz
cinemazealot #4 üzenetére
Nekem már van
-
Teasüti
nagyúr
És mi a helyzet a GearVR kompatibilitással?
Vagy alapból milyen platformon működik PC nélkül?
Na meg hogy is van az az usb kábelen megjelenítős dolog? Lesz egy jókora lag a tömörítés miatt? -
Tomi_Ohl
veterán
Ez igen jól hangzik. Már egy Cardboard is élmény, ez meg kényelmes is, ahogy hallom.
-
Csapo83
aktív tag
Kipróbálnám egy Sony XZ Premiumal megtöltve a 4K ott jönne ki ( sajnos viszont ezt a területet hanyagolja a Sony így marad az S8 páros és a Note 8 mint legjobb alternatíva egyenlőre ).
-
cinemazealot
addikt
Hát erre most nagyon kíváncsi lettem.
A VR One vajon mikor juthat el hozzánk?
-
szabakaa
aktív tag
Ez így ebben a formában ezen az áron, ha tényleg tud úgy működni mint az Oculus, egy nagyobb felbontású teló birtokában nagyon királyul hangzik!
-
Loresz
tag
Ha jól értem akkor az utóbbit lehet akár úgy használni mint egy Riftet példáúl!?
-
Béééla
őstag
Oldalra pillantással látható kép és nem mereven kell előre bámulni (mintha a Vive-nál is így lett volna, az Oculus DK1-2-nél kellett mereven előre nézni emlékeim szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lencsékre figyeltek leginkább, illetve szemüvegeseknek is ajánlják a VR One-t és a VR One Connectet.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest