- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Novemberben volt szerencsés vásárolni egy Alphát. Reggel 9-től (szerencsére nem kell korán kelnem) 30 perc hívás, Viber, 15 percenként gmail szinkronnal, 15 perc hírolvasással, Fb, összesen kb.1,5 óra Farm Heroes- Candy Crush-al,délután 13.30-kor full lemerült a telefon. Pedig nyilván nagyon tetszett ,hiszen ezért vettem. 4,7-es super amoled kijelzővel,aksi 1860 mAh. 8 nap után eladtam. Ez most nagyobb kijelzős ,bár a teljesítmény is jóval gyengébb.Snapdragon 410 rendszerchip (ami lássuk be,szinte már a leggyengébb teljesítmény a Samu saját komplett termékpalettáján) . Szóval röviden,amig egy normális aksit nem sikerül optimalizálni az "A" típuscsaládba addig én csak nézegetni fogom,de saját tapasztalataim alapján ajánlani sajnos soha...
-
KoryHu
aktív tag
Mától bekerült a Telenor a kínálatába az A3, vállalati vagy XS (alap) csomag esetén az ára 68.990 Ft. (nyilván soktízezer ft-os havidíjjal nagyon olcsón is vihető, szerintem ez eléggé sok).
Pont ennyiért semmilyen más készülék nincs, de 12 ezerrel drágább a Sony Z1 Compact és 12-vel olcsóbb az LG G3s.
-
kelly416
veterán
Eléggé sok "csúcs körüli" droidom volt az elmúlt időszakban, egyik sem volt bug-halmaz. Nálam egyik sem feküdt két vállra, tehát szerintem ha az ember nem akar esztelenül spórolni, hanem hajlandó pénzt kiadni az élvezeti értékért cserébe, akkor a droid is van eléggé stabil ahhoz, hogy ajánlani tudjam. (Nem akarom az almák árához hasonlítani a droidok árát, ezért nem is írok erről az oldalról semmit, csak droidon belül.)
Elhiszem, hogy stabil a rendszer, de ennek fényében nincs mire vágyjak. Ha lett volna almám, akkor lehet, hogy tudnám, mi kell még, de így... tényleg csak elhinni tudom Neked, meg azoknak az embereknek, akik még mondják/írják. -
Emtra
tag
Én pofátlannak érzem hogy majdnem 100k és 40k-s telefonokba is úgyanezt ezt az s410-est rakják pedig a Qualcomm már kitalálta az s600-as családod erre a célra
-
C$abi
aktív tag
Jó lett a specijük a telefonoknak, ha bekerül a telenorhoz (márpedig valószínű), akkor szerintem ez is opció lesz a nyár eleji hűség lejáratára.
-
kelly416
veterán
-
tomboy0013
veterán
válasz
mediumgecso #4 üzenetére
Csak még a többi gyártónak általánosságban a különböző kategóriákban más a készülékek formaterve a samsungnál az alsó, közép és felsőkategóriában is ugyanez a dizájn van. (mondjuk a sony is hasnolóan egyedi
)
Beletekertem a videóba, de semmi extra dolgot nem vettem észre. Ugyanaz a tucat samsung hatása van mint a többinek, csak drágább. A kezelőfelület is nekem nagyon rondának hat. Amíg veszi a nép addig nem gond, de szerintem kezdik azért megunni az emberek ami lehet nem véletlen. -
janeszgol
félisten
Szép cuccok, de nálunk túlárazottak lesznek. Az A3 különösen tetszik.
-
babosmiki
addikt
Végre van képgaléria!
-
Emtra
tag
pont mint az alpha, kíváncsi vagyok rá
igaz 90 rugó sok pénz érte ha erősebb soc lenne benne akkor azt mondanám ajánlott -
gancsos
csendes tag
Nálunk már kapható az A5 itt kint Ukrajnában,épp a héten fogtam a kezemben és nekem nagyon elnyerte a tetszésem,sokkal minőségibb a benyomása és a rendszer is gyors,átszámolva most olyan 90e ft az ára nálunk!
-
yodabacsi
csendes tag
válasz
dreamdancer #28 üzenetére
Az S5-ön lévő Android 5.0-s TW se laggol, és meglehetősen szép is lett.
Sőt azt kell hogy mondjam, az S5-el debütált TW az első, komolyabban optimalizált samsung szoftver. -
válasz
PirosHello #29 üzenetére
+1 Egyetértek.
-
kelly416
veterán
és kcsa:
Ugyanolyan "félreírásnak" szántam, de látom, Nálatok nem ütötte meg a mércét.
Amúgy Csapoati, pont olyan, mint az aláírásod.Amúgy milyen jó lenne, ha valaki csinálna egy Motorola féle egyéniséggel rendelkező formatervet, Samsung féle prémium garanciával, Sony féle vízállósággal, LG féle keskeny kávával és (legalábbis saját tapasztalaim szerint) kis szervizigénnyel, mindehhez hozzájönne egy HTC féle kecses fémház, egy Nexus féle minimalista szoftverkínálat (had tegyen fel magának azt az ember, amit akar), no meg egy távol-keleti ár... de asszem a legtöbb gyártótól lenne mit elcsippenteni egy-egy egyéni készülékhez.
-
PirosHello
senior tag
válasz
dreamdancer #28 üzenetére
Az S4 mini 4,3"-os kijelzővel és ugyanilyen felbontással megkapta a 1,5 GB RAM-ot 2013 nyarán, akkor az A3-ba is legalább ennyi beleférhetett volna 2 évvel később
-
dreamdancer
őstag
Prémium minőség + prémium ár + 1 GB RAM (A3) a TW mellé... - ez miféle beteg koncepció? Prémiumnak öltöztetnek egy alsó-középkategóriás vasat (OK, kijelző jobb), beteg egy koncepció.
-
Az A3-mas egész tetszetős, De viszont az Ace 4 lehet házon belül a nagy rivális.
-
Csapoati
nagyúr
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #20 üzenetére
Vállalható árat akartam írni.
-
hemaka
nagyúr
Jo az irany. Igazabol a design csak hasonlo az S5-hoz, de a fem resz mas alaku es a hatlap is igenyesebb kialakitasu(akik szerint ua. design).
Nem vagyok oda a Samsungert, de ez a design nekem tetszik. Csak azzal a takolt droid felulettel nem vagyok kibekulve.S6-ra kivancsi vagyok. De szerintem egy nagy alpha lesz, esetleg kicsit modositott edge.
-
Zolik
senior tag
Mert aztán az iphone 4, 4s, 5, 5s között olyan hatalmas desginbeli különbségek vannak..
A mostani htc-ről nem is beszélve...A sok gyártó közül ők is azon kevesek közé tartoznak akik még nem a képernyő közepére teszik lassan a navi gombokat...
Sajnos itt is örök érvényű a: "haters gonna hate"
-
randras_83
addikt
Az A5-be nem kellett volna valami erősebb soc? Nehogy a TW miatt laggoljon.
Az irany jó valóban, a szappantartós műanyag már unalmas.@molidan: az bizony.
@Zolik: igazából olyan nagy mertékű design beli újítást szvsz egyik gyártó sem tud produkálni jelenleg, a prémium érzést szerintem a részletekben kell keresni. Jelen esetben a szögletes forma illetve a fém jó ötlet, ha ezt előfizetés mellett található árral kombinálják, akkor vinni fogják, mint a cukrot.
-
molidan
csendes tag
Az A3-nak qhd a kijelzője?
-
alkatraz3000
senior tag
Ez elölről ég átlagos Samsung, az oldala meg iPhone 5/5s.
-
Šolaire
veterán
válasz
mediumgecso #14 üzenetére
Én se védeni akarom. Wp-s vagyok. De az irány jó és ez örvendetes
-
mediumgecso
őstag
Nem mernek változtatni, mert ha kicsit is hasonlít egy konkurens készülékre már indul is a pereskedés..+1 Van igazad
Nekem tetszik, mert végre fém és vékony...bár nekem az A7-re fáj a fogam..
Szerk.: Imádom az S5-ömet, tényleg nagyon jó, csak egy bajom van vele: az a fránya műanyag
-
jacis
nagyúr
Jó ez a fémes dolog, de ami nagy áttörést jelentene az a TW cseréje lenne. Ez a felület katasztrofálisan sz@rul néz ki. A tabletemen is utálom.
-
zozoo83
tag
válasz
mediumgecso #4 üzenetére
Nem mernek változtatni, mert ha kicsit is hasonlít egy konkurens készülékre már indul is a pereskedés..
De ha nem tetszik akkor nem kell megvenni -
Valzor
aktív tag
Ideje volt már egy hasonló kategóriába is komolyan beszállnia a Samsungnak, sokan ezt várták.
-
Šolaire
veterán
válasz
mediumgecso #4 üzenetére
Valóban ha agyonvernének se tudnám megkülönböztetni például a Sony xperia z telefonokat
-
a510
aktív tag
válasz
mediumgecso #4 üzenetére
+1
-
Sawyer_
tag
Uramisten, ez a formaterv! Már kb. ezredjére látjuk. Én tényleg nem szoktam ezen fennakadni, de az A5 pl. bármi lehetne a korábbi évek tucatsamsungjai közül...
-
kelly416
veterán
Jónak tűnő, bár kissé borsós árú újdonságok.
(De milyen az a formanyelv?) -
Šolaire
veterán
Ez jó irány volt szerencsém a Galaxy alpha-hoz nagyon egyben van a telefon. Ezzel a vonallal lehet újra magukra találnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már korábban bemutatták, most azonban meg is lehetett fogdosni a Samsung A sorozatának két üdvöskéjét.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest