- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Novemberben volt szerencsés vásárolni egy Alphát. Reggel 9-től (szerencsére nem kell korán kelnem) 30 perc hívás, Viber, 15 percenként gmail szinkronnal, 15 perc hírolvasással, Fb, összesen kb.1,5 óra Farm Heroes- Candy Crush-al,délután 13.30-kor full lemerült a telefon. Pedig nyilván nagyon tetszett ,hiszen ezért vettem. 4,7-es super amoled kijelzővel,aksi 1860 mAh. 8 nap után eladtam. Ez most nagyobb kijelzős ,bár a teljesítmény is jóval gyengébb.Snapdragon 410 rendszerchip (ami lássuk be,szinte már a leggyengébb teljesítmény a Samu saját komplett termékpalettáján) . Szóval röviden,amig egy normális aksit nem sikerül optimalizálni az "A" típuscsaládba addig én csak nézegetni fogom,de saját tapasztalataim alapján ajánlani sajnos soha...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már korábban bemutatták, most azonban meg is lehetett fogdosni a Samsung A sorozatának két üdvöskéjét.
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest