- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul119
addikt
Note 3 te vagy az?
hát ez egy kalap...
-
kelly416
veterán
"A gyártó büszke arra, hogy az előlap 79 százalékát a kijelző foglalja el, ezzel saját bevallásuk szerint most a legjobbak, hiszen " ... hiszen az LG G2-t egyszerűen nem vették figyelembe.
-
halkow
őstag
4000es akkuval hd-én nem is kérdéses a 2nap
-
batai15
félisten
Elég pofátlanság ez az ui.,vajh honann az ihlet? ja igen wp 8!
-
B1T3
addikt
Tényleg szépen terjeszkedik a Huawei, és bár ez a telefon nem jön be az akksi impozáns méretén kívül, de remélem, egyszer majd kiadnak egy P6 formavilágú telefont Snapdragon 800 erősségű hardverral.
-
Lomha 8V
addikt
Megérdemli a dícséretet Huawei, szépen, okosan építik a céget.
-
amanoba
őstag
-
Ádám16
addikt
Ha az üzemidő megfelel az elmondottaknak, engem megvettek.
-
Enigmagate
csendes tag
Nekem a "régi" Mate 1-esem van, és eddig NAGYON elégedett vagyok vele!!! Az üzem ideje több mint jó... Normál használat alatt 3-4napot simán kibír. kipróbáltam csak készenlétben wifi ki BTki úgy 9-10nap
De ha egész nap nyomkodom... Böngészés, videó, játékok akkor kb 9-10 igen 9-10 órát megy egyhúzamban
Hja Én telenornál vettem 64Pézé szerintem BestBuy. -
Trava
tag
Ha megjelenik benevezek egyre.
-
Zsolt74
senior tag
Nekem Mate-em van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, a Mate2 túl sok újítást nem hozott , a Mate- ben is 4050 mAh-s akku van. Én nem vagyok híve a Full Hd kijelzőknek sem mert feleslegesnek tartom, sokkal erősebb hardver kell hozzá ami persze a fogyasztást is növeli. Árban biztos drágább lesz, mert a Telenornál nagyon baráti áron adták a Mate-et , xs díjcsomagban 50000ft volt 2 év aláírásával , és elvileg mindegyik telefon ""kártyafüggetlen""!!!. Ebben az árban nem igazán lehetett más, korrekt telefont kapni.
-
lacuspapus
tag
Jó árazás, kérem, az lesz a fontos. Ha megoldják, akkor tarolhat a "szegényembertepsije" kategóriában.
-
ripla
addikt
...és mennyivel igényesebben és normálisabban néz ki az iphone 5s, a sok kínai ganaj között.
-
Weeman1
veterán
válasz
White Angel #33 üzenetére
És tényleg.
-
törölt tag
(#4) blade zte
"Ezt, ha sikert akarnak elérni, 60ezerért adják."
Fogadni mernék, hogy 40 ezerért még nagyobb sikere lenne.
(#7) petipetya
"Leizzadtam, amikor megláttam az aksi kapacitását!
"
Leizzadtál?
Ugye nem a Capellából írogatsz nekünk?
(#9) Kasya
"Simple UI...azt hittem WP-t latok
Ezzel elismertek, hogy a WP egyszeruen kezelheto
"
Az én olvasatomban inkább arról van szó, hogy a WP a senior változat.
-
alevan
őstag
A WP csempék egyszerű lemásolása = Simple UI
-
GeryFlash
veterán
Azért nem tudom mit van it pár ember elájulva ettől az akksitól, 6,1 colr pofátlanság is lett volna 3200-as akksit rakni, az, hogy ez meg nem egy el 4 napot abban biztos vagyok, maximum ha senki nem ér hozzá, de biztosan nem normál használat mellett.
-
xmaas
őstag
Na vegre fejlodes uzemido teren is, nem rossz keszulek mondjuk nekem szemelyesen annyira nem jonn be az a fenyes muanyag hatlap meg keret de a tobbi resze rendben van mar csak az ara kerdeses
-
saiyajin
senior tag
A qualcomm processzor es a hatalmas akksi oromteli. Meretre viszont hatalmas lesz. A tobbi majd eldol az ara es egy teszt alapjan.
-
tipuka
addikt
Kosaras méretű tenyerű majd' 2 méteres colos emberke, azaz én.
A Note 2-t is tudom egy kézzel használni, ha kell, egyedül felvenni a telefont macerás csak, ha hívnak.
A Note 3 is nagyon bejövős, még nagyobb kijelző ugyanakkora méretben(5,5''->5,7''), de valami vízálló Sanyi tepsi lesz a jövőben majd helyette.
-
Magnat
veterán
Azért a CEO elegánsan kifelejtette, h a userek friss Androidot is szeretnek kapni...Vajon van bármi összefüggés azzal, h a Mate még mindig 4.1-et futtat?
-
mtcob
senior tag
Azt nem tudni hogy a G2-nél mennyi ez az érték? Így ránézésre nem jobb ez méret/kijelző arányban mint az
Egyébként nem látok túl nagy előrelépést az elődhöz képest (mondjuk az hogy EU ba nem saját márkás procit tesznek bele jó hír)....
Szóval ez sem lesz néptelefonSzerk: látom nem csak én vélekedek úgy hogy itt nem látható túl nagy fejlődés
-
bok92
addikt
Sok változás nem történt az elődhöz képest...
-
korcsillio
addikt
Nem rossz,de nem gyengusz már ez a hardver?
-
razzorr
őstag
Egyszer tuti beszerzek egy hüvelyt, nagyon tetszenek. Ha egy 5" körülibe is belenyomnak egy jó akkut,akkor az már baba lesz.
-
martonx
veterán
A Simple UI elég ismerős máshonnan. Wait, hiszen az szar, nem kell senkinek...
-
petlee23
csendes tag
Gondolkoztam a mate megvásárlásán,de ezt kivárom!!
Elképesztően jön fel a huawei,ha továbbra is alacsonyan tudja tartani készülékeinek az árait,lesöpri a konkurenciát! -
draco31
veterán
Tetszetős masina!
-
Kasya
nagyúr
Teves..
-
prolad
addikt
Szuper lett,végre qualcomm megoldás és nem saját,kíváncsi leszek,mennyit javul az üzemidő az elődhöz képest az A7 magok miatt.De váltani azért nem váltanék annyi pluszt nem nyújt.
-
CashSider
csendes tag
válasz
HUNgaroczel #10 üzenetére
http://www.gsmarena.com/asus_zenphones_come_in_4_5_and_6_inches-news-7503.php Csak mert kérted
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
HUNgaroczel #10 üzenetére
Bog volt a sajtóeseményen, de épp úton van ide a press centerbe. Nem tudom, hogy mikor fogja megírni, de magyar idő szerint csak holnap, ebben szinte biztos vagyok. Még vagy három helyre megyünk, éjfélre fogunk hazaérni, és itt most 13:52 van.
-
Arween
senior tag
6,1 hüvelykes kijelző ?? jesszus
ki tud ekkor féltéglát kezelni??? Shrek?
-
StanDoFF
tag
Az egyik német videóban (ha jól értettem) 400 eurót mondott nyitóárnak az illető.
-
HUNgaroczel
tag
Óriási OFF
Mikor lesz valami írás az Asus újdonságairól? Az Asus Facebook oldalán láttam hogy ZenFone de több infót nem találtam, de nagyon érdekelne a kütyü. -
Kasya
nagyúr
Simple UI...azt hittem WP-t latok
Ezzel elismertek, hogy a WP egyszeruen kezelheto
Tetszik az aksis megoldas... bar nem hiszem, hogy sokszor hasznalnam, de tetszik
-
MA!rtin
tag
A gyártó büszke arra, hogy az előlap 79 százalékát a kijelző foglalja el, ezzel saját bevallásuk szerint most a legjobbak, hiszen a Galaxy Note 3-nál ez az érték 76, míg az iPhone 5s esetében 62%.
Khm khm..erre büszkék? Mindkettőn van egy böhöm fizikai gomb, ezen pedig még csak kapacitív gombok sincsenek, hanem virtuális...
Mellesleg az az akksi brutál -
petipetya
nagyúr
Leizzadtam, amikor megláttam az aksi kapacitását!
Remélem, hogy ez az új trend(ek egyike) 2014-ben.
-
dsr
senior tag
Nagyon tetszik , csak így tovább Huawei
-
blade zte
őstag
Ezt, ha sikert akarnak elérni, 60ezerért adják. Ha 100 ezernél kezd, akkor túl közel lesz már egy lg g2-höz.
Ez a proci már bocsánat, de trágya egy ilyen kiszereléshez. fullhd-vel, és egy s800-al tarolta volna a felsőmezőnyt ekkora akksival.
A huawei addig volt jó, amíg kiadták úgy az első saját procis telójuk.
-
tjb007
nagyúr
„Európában Qualcomm MSM8928-cal szerelik majd a masinát”
4xCortex-A7@1,6GHz, Adreno 306, 28nm
Csak hogy mindenki képben legyen. -
HawerKing
őstag
Szerintem nem olyan nagy durrantás ez a model.
Mit jelent az a jó uzemido? kibirja az egy napot?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó Las Vegasban mutatta be phabletjük továbbfejlesztett verzióját, mely elképesztő üzemidővel és selfie-móddal kecsegtet.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- Asustor NAS
- BestBuy ruhás topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest