- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát ez zenétől függ és környezettől. Én elég sok hordozható hangszórót hallottam és a T6 ha be van járatva és kis EQ-t abszolút jó a hangja. Alapból valóban túl vezért a basszus benne. Sok hangszórót hallottam és a T6 inkább mint sem rossz. Bár mikor elsőnek hallottam én se ejtettem le az állam tőle.
Az SRS 300-al felveszi a harcot akkor meg már nem rossz kis cucc.
-
carl18
addikt
Hát én jobban szeretem ha add mélyet is, számomra meg az anker hangja túl gyenge.
Másrészt szerinted jelentősen drágább, én 11400+ szállításért vettem a T6-ot újanta.
2400 ft nem jelentős különbség, aminek egyik része a szállítás.Igen nagyobb hangerőn valóban túltolt a basszus de egy Equalizerrel lehet orvosolni a problémát.
Szerintem hallgasd meg élőbe mind kettőt, van ezer meg 1 hangszóró a piacon. Csak mert neked valami bevált még nem biztos az a legjobb vétel. Bár most már felkeltetted az érdeklődésem, hol 8E az anker?
-
carl18
addikt
A hangja se lehet valami jó. Igen az emberek inkább olcsót keresnek, nem a hangzás számít.
Elég sok embert ismerek magam körül aki az ilyesmi kínai vackokat használja, és még elégedettek is vele. Jó hangos, ez a vélemény róla. A mély hangokba meg ott maradtak a gyártó asztalon.
Persze az árért nem lehet annyira rossz, de inkább kicsit hozzá kell rakni és venni egy tronsmartot.
Nekem egy Tronsmart T6 van 11400 ft volt + 990 a szállítás. Nem reklámozni akarom, de bármelyik kínai vackot vagy JBL go-t megeszi reggelire. Ha az ember vesz egyszer valami akkor legyen jó, mint sem használhatatlan. -
carl18
addikt
Ipari hulladék... Hangját meghallgatnám mit szól egy Tronsmart T6 ellen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest