- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
"A i7 eseteben ha lekapcsolom a magok felet, a HT-t es visszaveszem az orajelet, akkor a cache kivetelevel nem lesz kulonbseg egy Celeronhoz, vagy Pentiumhoz kepest."
Hmmm.. érdekes. Eddig úgy tudtam jelentős órajel különbségek vannak az IGP-k között.
Jelentős = 25% vagy nagyobb.
Sőt mintha G1610-ben más lenne az IGP, mint egy i7-ben. Tévednék?Szóval nem olyan egyszerűek ezek az "átszámítom oszt jónapot" szerű teszteredmény kreálások.
-
fsb1000
nagyúr
Sajat magadnak mondasz ellent azzal, hogy nem tartod atszamolhatonak a merest, majd javasolsz egy merest 5400K-n, mikozben Intel CPU-bol ajanlasz egy gyorsabbat.
Dehát ez tévedés.
Ezt a két dolgot csak te hoztad összefüggésbe, nem pedig én.
A javaslatom egy kérdezőnek szólt aki Intel CPU és COD4 viszonylatáról kérdezett.
Az A6-5400K mérést meg konkrétan a te véleményedre írtam mely szerint A6-5400K-val CPU limites lenne a COD4 min beállításokkal.
Ezt már kifejlettem előbb. Nem olvastad?Szerintem ez két külön dolog. Nem akarom összemosni a kettőt, se elfogadni ha valaki ezt úgy teszi, hogy közben nekem tulajdonítja ezt a fals gondolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest