Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
Én egy G530-ast cseréltem erre a G1610-re, de csak azért mert nem találtam mást amivel egy kicsit feldobhattam volna a HTPC-met
Mivel PicoPSU van benne, mellette meg egy 72W-os táp ezért sajnos az AMD vonal nem jöhetett szóba (Brazos meg visszalépés lett volna CPU-ban, és már az előző Atomot sem sírtam vissza)
Én örülök a tesztnek, bár ezek a processzorok tényleg az olcsóságukkal és a fogyasztásukkal hódítanak, nem is céljuk semmilyen rekordot megdönteni (kivéve persze ha a ár/CPU teljesítményt nézzük) Ahogy a cikkben le is van írva plusz 40%-os áron is még csak 15-20% többletet kapunk ami szerintem nem az igazi biznisz. Persze ha a szuper teljesítmény a cél akkor senki nem fog sem Celeront, sem Pentiumot venni, amik mesterségesen vannak lebutítva. Másik oldalról nézve viszont akár NAS-nak is egészen jók, mert igaz hogy egy ARM-os géphez képest dupla a fogyasztás NAS módban (10-15 vs 20-30 W), de rugalmasságban verhetetlenek (ez ugyanúgy igaz az alacsony fogyasztású AMD-kre is)
Szerintem kicsit túl van lihegve ez a CPU mánia, vagy talán mióta leálltam a felsőbb kategóriáról már inkább a legjobb ár/teljesítmény érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest